2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
收到但面試時間撞家學校考試時間...改唔改得架?

同問
想問收到信既師兄 你地除申請個陣有冇再交資料(學歷證書) ? 冇交係咪唔會有得見

+1
想問收到信既師兄 你地除申請個陣有冇再交資料(學歷證書) ? 冇交係咪唔會有得見

+1

香港學歷唔洗交證書

仲未收到 好不安
填表應該冇出問題 資格都夠哂

+1

香港學歷唔洗交證書

仲未收到 好不安

tt1聽講係要HD,招聘寫明所謂要求
學歷係呃人

+1

香港學歷唔洗交證書

仲未收到 好不安

tt1聽講係要HD,招聘寫明所謂要求
學歷係呃人

我反而聽到就係話政府唔志在錢 睇個人醒唔醒水多
我收到2封, 1封EE 1封BSE
hd學歷做唔做好?
翻shift定係定時工作
仲未有信 HD in tt1

+1

香港學歷唔洗交證書

仲未收到 好不安

我讀緊rmit都未收到
有無細電師兄有信
收到2封..BSE同EE....可唔可以淨去其中一個?

tt1 定tt2
睇怕都冇望

tt1 定tt2

2個都係tt1 3年
ee hd 收到bse 同 ee tt1

+1

香港學歷唔洗交證書

仲未收到 好不安

我讀緊rmit都未收到

EE?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞