2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
想問下打電話畀你係打你屋企定打你手提
先第2日打電話,各位師兄唔洗咁灰喎

打完我部手機冇人聽留左言再打屋企
汽車Tt1 3年 收到call

打完我部手機冇人聽留左言再打屋企

c兄咩又係電器?
有冇人知如果tt1緊,但我3未完pt degree畢業想報見習工程師,會唔會因為你行緊見習技術員就唔比你報?就算合晒資格都唔比?

因為諗緊做tt1定科學館二級技術主任(一年合約)好
ps. 科學館下星期in

c兄係咪有讀緊pt degree
如果讀緊degree玩tt1就有d浪費

係呀,本身想讀完報見習工程師,不過到時都唔知請唔請

可以照報,但pt degree 報見習工程師通常fail, d位都係留比ft 大學生多

手提
都係問我有冇興趣做呢份工...但因為升學所以reject左....留番個位比有需要既巴絲
利申:tt1 3年電氣

機械二級 今日有人收call
有冇人知如果tt1緊,但我3未完pt degree畢業想報見習工程師,會唔會因為你行緊見習技術員就唔比你報?就算合晒資格都唔比?

因為諗緊做tt1定科學館二級技術主任(一年合約)好
ps. 科學館下星期in

c兄係咪有讀緊pt degree
如果讀緊degree玩tt1就有d浪費

係呀,本身想讀完報見習工程師,不過到時都唔知請唔請

可以照報,但pt degree 報見習工程師通常fail, d位都係留比ft 大學生多

要你quit左tt1先可以報
以前好似有成功例子

開始call 二級啦?

開始call 二級啦?

星期六都有?

係 機械二級 今日中午
呢度咁多人in bs 點解仲未蒲頭.
有冇人tt1 四年 call 左?
有冇人tt1 四年 call 左?

同問

都冇有人call

都冇人call
等星期一

又有個fd 今日收到電話 bs tt1

三年?

你個fd又係EE?

三年?

你個fd又係EE?

係 ee入bs
不過佢上年grad ge 做咗一年bs 今年先考入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞