2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
唉我冇電話
有冇做緊既可以講下個前景
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

係咪又係問d 常識題同機電署內部資料 答唔答到 好緊張
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎
問我個人資料同埋學術問題
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

控煙辦 署長 營運果d

無?
諗緊做唔做好
三年後唔請又浪費左三年
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

控煙辦 署長 營運果d

無?

真係無
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

我d技術答到一DD,控煙辦 營運我答岩.唔知有無機會
諗緊做唔做好
三年後唔請又浪費左三年

做la in都in左 睇三年後
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

你好想做?咁緊張既你
三年萬一蚊唔易捱

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

你好想做?咁緊張既你

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

你好想做?咁緊張既你

點解咁想
唔驚到時唔請番咩
或者跳唔番去入去公務員

c兄技術問題錯?

答錯摩打問題

無問咩內部資料喎

你好想做?咁緊張既你

點解咁想
唔驚到時唔請番咩
或者跳唔番去入去公務員

多數都合約t1

無問咩內部資料喎

你好想做?咁緊張既你

點解咁想
唔驚到時唔請番咩
或者跳唔番去入去公務員

多數都合約t1

有冇師兄做緊講解下?
今朝10點半打黎問「你仲有冇興趣做呢份工」
佢話過幾日會寄封信黎,另外多口問左佢幾時簽,佢話應該7月18

利申:二級汽車三年
都係問我有冇興趣做呢份工...但因為升學所以reject左....留番個位比有需要既巴絲
利申:tt1 3年電氣
今朝10點半打黎問「你仲有冇興趣做呢份工」
佢話過幾日會寄封信黎,另外多口問左佢幾時簽,佢話應該7月18

利申:二級汽車三年

想知幾時開工
一級機械有通知未
汽車最易入 少人入行 難轉行
有冇人知如果tt1緊,但我3未完pt degree畢業想報見習工程師,會唔會因為你行緊見習技術員就唔比你報?就算合晒資格都唔比?
有冇人知如果tt1緊,但我3未完pt degree畢業想報見習工程師,會唔會因為你行緊見習技術員就唔比你報?就算合晒資格都唔比?

因為諗緊做tt1定科學館二級技術主任(一年合約)好
ps. 科學館下星期in

c兄係咪有讀緊pt degree
如果讀緊degree玩tt1就有d浪費

c兄係咪有讀緊pt degree
如果讀緊degree玩tt1就有d浪費

係呀,本身想讀完報見習工程師,不過到時都唔知請唔請
好sad呀 仲未有通知
好sad呀 仲未有通知

Me too
有無bs浮水面呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞