2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike

我都係喎

你坐係房睇住佢 ?

前果批定後果批
好似個個都幾靚仔

我係前

唔好相認

你坐邊個位

其實我就係個痴線佬

阻住曬我interview
請得半日假差d遲到

有冇人知佢in咩?咁都比佢in
FD 幾時係新制幾時係舊制?
有FD 有滿師紙有a0牌
依家做緊醫院冷氣外判駐場會唔會易入啲?
如果見一級技術員定二級好?
利申:做左冷氣仔6年

前果批定後果批
好似個個都幾靚仔

我係前

唔好相認

你坐邊個位

其實我就係個痴線佬

請得半日假差d遲到

電子 係tt幾就唔清楚

我係前

唔好相認

你坐邊個位

其實我就係個痴線佬

請得半日假差d遲到

電子 tt幾就唔清楚
有巴打收到信有second in?

無*

無*

第1round都未完喎,同埋唔係in 1次炸咩
邊有second in咖

邊有

邊有

應該係監工先要second in
有收到call c兄們記得上黎報告 上年五月中
有收到call c兄們記得上黎報告 上年五月中

今年好似6月中至7月頭
[quote]有收到call c兄們記得上黎報告 上年五月中

今年好似6月中至7月頭[/quotein完 阿sir講?
[quote]有收到call c兄們記得上黎報告 上年五月中

好似係咁答

好似係咁答

c兄in咩

有料就直接見高級技工啦
真心問其實讀完4年見習技術員係唔係一定投考到二級技術員或者更高既職位
今日in左四年制一、二級見習技術員,1st choice汽車,雖然佢只係問簡單野,測試有冇色盲,但好淆佢唔收我
真心問其實讀完4年見習技術員係唔係一定投考到二級技術員或者更高既職位

冇100%都有99%
除個1%係日日返工遲到瞓覺唔做嘢

做學徒好浪費wo
6年做高級技工仲好啦

冇100%都有99%
除個1%係日日返工遲到瞓覺唔做嘢

唔好咁坐定 15年入果批都話未必請哂
五月中啦好緊張.🙄可能有電話收啦

做學徒好浪費wo
6年做高級技工仲好啦

ACSA過左啦
終於有人講人話,以前話伏就比人圍插.根本除左假多D都冇好野,入去又學唔到野
中學畢業證書補領唔切用dse成績表頂住先得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞