2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
見到呢個post打消左讀電機hd既念頭

同埋我想問如果本身對science無咩興趣係咪唔好揀工程hd好啲?

無興趣讀來把撚
仲未有信

應該呢幾日有

上年成4月22号先有..........祝好運la

上年我四月二十幾號已經in

應該4月中考
有冇人已經收到信?
基本上係D出面搵唔到工GE人冇得揀先入去做
冇前途可言
最重要係train完3/4年 唔一定請返

正呀
d留言高質到
拉登仔係咪真係好驚比人搶飯碗

咪吹水
Train完3/4年之後一定請返嫁
自己犯事玩野果d另計

利申:做緊

train 期間幾💰人工個月?
我想問你地見申請tt個陣 洗唔洗寄學歷資料過去
有冇人已經收到信?

一陣去信箱睇下先🙊

有未?
有冇人已經收到信?

一陣去信箱睇下先🙊

有未?

頭先打左電話去問 話仲揀緊
今年轉左玩法,應該係會遲啲先有信。
有冇人已經收到信?

一陣去信箱睇下先🙊

有未?

頭先打左電話去問 話仲揀緊

希望揀禾
正正經經去判頭公司做學師仔仲好。

入面成班麻甩佬玩人事。仲衰撚過女人堆。

你唔玩番十零年,一日未到ai 人工都低過大市。

大把幾十勾都係ws1

好處係假期多同埋可以狎玩判頭囉…
有building degree仲in wsd mechan tot會唔會好on9
tot係唔係包升to

人哋DSE先做tot,你話你有學位in tot on唔on9

放心啦,唔小有學位既人都做tot,讀埋張diploma就升,最多有d部門要內部試 抄一個tot仲大獲過炒一個未firm to , 哂咁多資源train一個人最尾升唔到會比人質疑點解唔一早炒 probation內攞唔到diploma或者內部試肥幾次就諗下你自己衰d咩一係無心向學,一係得罪老闆

我早幾日去左in
假設我有mechan degree再去做tot
跟佢規舉都係要讀返個diploma
因為有degree就應該直接去考to
所以有building degree一樣要讀返轉頭
份工話就話dse程度
但佢一樣跟我既背景問返啲dse程度唔會識既問題
有building degree仲in wsd mechan tot會唔會好on9
tot係唔係包升to

人哋DSE先做tot,你話你有學位in tot on唔on9

放心啦,唔小有學位既人都做tot,讀埋張diploma就升,最多有d部門要內部試 抄一個tot仲大獲過炒一個未firm to , 哂咁多資源train一個人最尾升唔到會比人質疑點解唔一早炒 probation內攞唔到diploma或者內部試肥幾次就諗下你自己衰d咩一係無心向學,一係得罪老闆

我早幾日去左in
份工話就話dse程度

有得in 呢咩?已收信?
tot係唔係包升to

我早幾日去左in
份工話就話dse程度

有得in 呢咩?已收信?

睇錯左
想問吓,
自己已經係入面學師, HD holder,
如果私底下去IN hosing TO / 水記 TO,
會唔會因為你EMSD學師身份而唔請?
想問吓,
自己已經係入面學師, HD holder,
如果私底下去IN hosing TO / 水記 TO,
會唔會因為你EMSD學師身份而唔請?

如果私底下去IN hosing TO / WS2 / 水記 TO,
自己係出面做過年零AE經驗
有冇人收到信?
有冇人收到信?

快啲報到la, 好緊張
有人收到信了 係咪已經玩完

可能遲一,兩日有呢

可能遲一,兩日有呢

下星期先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞