2017 機電工程署請見習技術員提點區

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
Hd grad 入去4年10k?
不了

收到信?

推一推post睇下有冇人收到信
Hd grad 入去4年10k?
不了

emsd 學唔到嘢 出返去冇人請 emsd唔請返 可以當fg 重頭係出面做起
有building degree仲in wsd mechan tot會唔會好on9
tot係唔係包升to
幾時先通知幾號in嫁
4月頭會收到信
4月尾到5月in
上年dse畢業 phy有3 有3322 入tt1機會係咪大
有building degree仲in wsd mechan tot會唔會好on9
tot係唔係包升to

人哋DSE先做tot,你話你有學位in tot on唔on9

放心啦,唔小有學位既人都做tot,讀埋張diploma就升,最多有d部門要內部試 抄一個tot仲大獲過炒一個未firm to , 哂咁多資源train一個人最尾升唔到會比人質疑點解唔一早炒 probation內攞唔到diploma或者內部試肥幾次就諗下你自己衰d咩一係無心向學,一係得罪老闆
仲未有信
仲未有信

應該呢幾日有

上年成4月22号先有..........祝好運la
見到呢個post打消左讀電機hd既念頭

同埋我想問如果本身對science無咩興趣係咪唔好揀工程hd好啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞