[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
開啦,我開都得,入kekeke傾
轉頭開
已經開左,大家想入公會既,可以直接search LIHKG, 申請左同我講聲,我就會accept
新手啱啱玩既都可以入黎,只要每日都打公會戰就可以啦
申請咗

滿左? 搵唔到
開啦,我開都得,入kekeke傾
轉頭開
已經開左,大家想入公會既,可以直接search LIHKG, 申請左同我講聲,我就會accept
新手啱啱玩既都可以入黎,只要每日都打公會戰就可以啦
申請咗

滿左? 搵唔到

搵到了 已申
入左公會既巴打記住每日打公會戰,幾多分唔係問題
想搵人共鬥幫手可以用in game chat同埋上kekeke
如果有邊日打唔到公會戰記住係依到or game入面講聲
PVP插
用唔同屬20%減定係同屬16%減(5lv繼承
今日打咗啦
比我揀會揀5lv繼承
申請左
依家仲有冇位
有,大把位
申咗,叫我痴咗孖根
accepted
申請左,叫
公會有冇得退出入第二個
點會冇
點樣退 唔識搞
公會下面個15

右邊個行拉到底

走得
Thanks 大力巴
搞掂左
用週二一護過唔過到33層
你唔好再遲D先講
都close咗成2日... 要等10月
不過基本野就係 用靈壓裝 強攻sup/滿血傷sup/瀕死傷sup
如果係王大技就自己練下啦...2周1 3連閃易搞好多
引佢角落 > 等佢出技 > 閃1下 > 開24s > 即刻閃哂3下
不過最簡單就係 用強攻打到佢深藍色血就嚟半行 之後儲炸氣24s轟落去再即刻開大 應該就可以即刻打死佢
想問吓花姐auto係咪唔識放補血技
nope 不過要50%血開始 先有機會放
呀...應該又改咗 總之會出啦
不要再說了
我一隻岩用嘅都冇, 成個pool追咗咁耐一星期都得金 臨完前5分鐘先追到佢
又要再等
用週二一護過唔過到33層
你唔好再遲D先講
都close咗成2日... 要等10月
不過基本野就係 用靈壓裝 強攻sup/滿血傷sup/瀕死傷sup
如果係王大技就自己練下啦...2周1 3連閃易搞好多
引佢角落 > 等佢出技 > 閃1下 > 開24s > 即刻閃哂3下
不過最簡單就係 用強攻打到佢深藍色血就嚟半行 之後儲炸氣24s轟落去再即刻開大 應該就可以即刻打死佢
不要再說了
我一隻岩用嘅都冇, 成個pool追咗咁耐一星期都得金 臨完前5分鐘先追到佢
又要再等

原來係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞