[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你講個D...得友哈係無所屬 3周4係破面+十刃 月島係人類
well 呢個仲易 等等
話說我上一個post有講過 你搵下先
用友哈打容易咩?
片 : https://www.youtube.com/watch?v=zHn0BDnNgEs
易過你用riruka

1. 20s內迫戀廁開大 用友哈開頭個10下盾頂咗佢 唔得都可以用8600條片咁彈走佢避大技

2. 直接開大打撚死飛機場 不過我個隻3/5 你可能要執一執生 用強攻屌下佢先
盡量係出口開大秒鳩佢 爭分奪秒 友哈開完大又多3下盾 不過都係keep 20s

3. 20s迫一護開大(易好多因為荷包蛋狀態mags大咗) 之後嘅野 你識做啦

注意 有盾都唔好 企係度乜都唔做 都要閃下 因為大技全共4hits 你得3下盾
唔用包莖sup都OK 你開頭攻勢要密D 不過我見你換咗隻 所以我都照上埋
我廿秒都打唔到佢黃血
1150石中得一隻五星
仲要係一護 共刀 是否黑仔
一護共刀都ok
抽咗咁多日都仲未見到彩光
已經冇石可以掘
咁你咪用8600條片個方法囉...
咩裝呀今次
裝係一樣,係second effect唔爆,有一個會心20%
攻勢唔夠猛 試多幾次 完
問個回鍋新手問題,金裝係咪可以合出黎嫁?
想問下打速繼承用單手山本定係千血浦原好?
nope 不過D金裝唔係must
你中意啦 呢D
當pvp戰力700幾既,只要有友哈,都可以開場即秒1400戰力既,我已經睇唔透個戰力有咩用
由post1講到post唔知幾多都係話戰力值無意思...
亂舞碎蜂值得上200LV嗎?
同埋2周15同單手山本剩係做SUP?
我一直都知,不過都係想搵野屌下klab
it's ok
碎瘋上唔上200呢D小問題 隻野唔洗急住升 不過咁 都建議你R哂佢200lv要用嘅亂舞石
2周1就絕對唔係sup嚟 勁嘅
殘障更更更加唔係sup 全GAME唯一一隻可以屌打返花姐嘅
亂舞碎蜂值得上200LV嗎?
同埋2周15同單手山本剩係做SUP?
碎瘋上唔上200呢D小問題 隻野唔洗急住升 不過咁 都建議你R哂佢200lv要用嘅亂舞石
2周1就絕對唔係sup嚟 勁嘅
殘障更更更加唔係sup 全GAME唯一一隻可以屌打返花姐嘅
而家新果隻一護勁唔勁
想刷到果隻首抽....
邊隻
月牙黑翼果兩隻
其實隻驚要打到幾關先有首10抽
我見一開始送得45石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞