[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
廢 咪抽
不過隻泰仔有花姐咁癲 所以你aim呢隻好過
咁我等花姐算 上次射兩千都冇
友哈係輕鬆過但combo少對象數又要-1
總分仲少過用pvp仔做主力
上次黎講pvp仔主力,131 531刷,其他多人地方都用強攻2刷
次數唔太記得,應該都有4次既
其實都有諗過用其他洗衣機角打,但又會唔啱rule又冇對象數
你望下我張圖 都係2bonus咋嘛 其中1隻咪就係共一
你咪鬼執著bonus 有時D角真係太不濟 你執著用bonus仲低分
PSP仔vortex得25hits 你要刷成4次 仲要都係唔夠1K
我上面張圖個3隻全部都係50hits vortex 刷2次已經過999combo(最盡 再多都唔會比多D分你)

嗱~你諗下
你不停搵地方刷係度磨 定係我搵定2個位就咁射個50hits votex出嚟快
1個24秒cd嘅vortex要5秒先洗哂 你出4次 已經無咗20秒以上嘅時間
每秒100分 20s已經岩岩好扣哂你帶呢隻bonus個2K分
我帶隻共一入去 2次已經洗哂 仲要有多 (有多個D可以提早開大技收工 又快多幾秒)
10s左右嘅時間 但比起你用psp仔 慳返成10s 反而多咗1K分
你仲要唔洗點諗回CD 因為你淨係需要回1次 你跑第5層個度淨係開大清2版咋嘛
vortex角跑 > 轉角開大 > 轉返vortex角跑 乜都回返哂啦(當然 你要all in-CD)

順帶一提
combo角配置 : 越低lv越好 異屬4*兔棒 3件-CD
嗱 今日最高分 2bonus only 仲係試驗階段 唔知大前田定月島做support好D

比你睇下今round 3bonus又可以幾高分(唔係我嘅)

BTW 上次個分
唔好笑...無8刃所以得咁多
有嘅話我覺得自己可以1分26以內 拎180以上
今日等我試吓, 但今次用邊個角刷會好d?
成日覺得lv1 會唔夠時間打,但原來係最有用
新果d又抽唔到,中左心久南白 呢隻有冇用?
sup
其實1隻main runner 1隻補招已經夠 再多你會發現用唔著

而vortex角都係負債combo咋嘛
你越高lv咪越易整死D怪 招野都未完D怪就死
佢有時D多怪位出係第1層架 呢D你高lvl少少 就算裝返兔棒都照殺哂
又或者D rule加成太凶狠 又係好易招野未完就殺哂 咁仲點刷combo

所以如果你有多就盡量keep返隻1lv嘅係度
如果你真係好想拎石或者無多1隻
就升到150拎到石就算 連技能樹都唔好篤哂 (淨係篤2連閃+double hit)
放心 vortex角多數模組無特別 一係就好公廁 特別係隻技大波 所以你唔升爆都唔會心痛

今次唔要bonus就好簡單
簡隻力/心屬-CD強攻double 嘅死神殺手 (殺手唔太重要 不過有勝於無)
心千一 G2 崩藍 etc 大把 唔講啦 你點都有幾隻
combo位就431同531(第1波就係 EZ~!)
講埋...你第3隻個位都係要擺隻bonus拎分 因為第3隻角係補招only
姐弟 月島 大前田 SS井上呢D就幾fit嘅
邊位巴打叫黑崎嘉零申請左公會?
花姐同千一邊隻優先上101010好?

今次combo係有,但都仲係太慢,應該係打法問題
呢度...呢D你要諗諗計度度佢 盡能力1招強攻秒清最多波嘅怪
同埋出咗CD耐嘅先 8s呢D cd短個D可以盡出 etc
花姐
話說你最後係用咩陣打
同埋唔洗灰 今次其實係難 D rule加成太閪
可能琴日未知combo位所以打得慢d
今次應該淨係得431 531?

冇lv1角但都磨到1000combo
以前太執著對象角色,之後打都會放1部洗衣機入去
有第3個combo 位 不過你玩唔到 就係111
你月島未升爆咩? 未升爆邊夠力
同埋心千一用咩裝?

btw 我今日180咗
癲佬
月島懶得升,都係千一共一2個互換
111乜野原因玩唔到?
但冇心屬減傷同加普攻角都係升花姐先?
oops 咁心千一先
互換? 洗唔洗呀 千一打哂咪得囉
111咩原因玩唔到? 你試一次咪知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞