[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
正,又開尻界門拎石
立過下佢地discord 係度傾外掛
點解無加入都會睇到佢地discord嘅
你係點理解到我無入過去就睇到
Fuck 記錯第2個 有個以前都係O字頭 個名好似
Sor鳩
你唔係話立過佢地discord睇度佢地傾外掛?定係你都係裡面
有?我無留意其他guild
唔係啵 屌你 無記錯啵 係你個個
以前我係經呢條友入到去望
立完就走
其實我極少用discord 因為都無乜野睇
係呢個呀 所以我咪有戴頭盔講唔知有無串錯囉
點樣經一個人睇到一個discord group講緊乜
唔係唔係 唔關你事
因為真係有2個公會 同時你個外掛公會以前用紅色會徽
我唔知佢已經改咗做藍色 搞到一望第2個又係紅色嘅 就以為自己記錯
你見唔見到佢條link架大佬
Sor 啱啱無仔細睇佢status

但其實discord係溝通方面黎講真係好過呢個post上面講 所以可以考慮下
你話你公會開掛姐 無質疑過discord嘅
你想開個香港嘅都無問題架 不過見到你公會我有D卻步
佢地開掛都係打繼承空間嘅姐其實
btw我就係想開個香港嘅,無話要加埋公會d人喎
啱啱開左個discord group,大家有興趣可以加入,一齊討論下任何關於或者唔關於bbs嘅問題

https://discord.gg/PyvfeSA
乜鬼 講到打繼承開掛就唔係開掛 好正常咁
仲有 張圖係佢打GQ開掛
可能見慣左 所以覺得正常
竟然?呢樣我唔知

請問呢兩隻配裝岩唔岩?應該用強攻up定降cd?想打繼承升花姐
你打pve定pvp?
pve多 pvp我都是照拎入去打
PVP = 強攻傷20%/25% 友哈可以用埋滿血傷
PVE = -CD 打穿界門另計
裝嚟講 算係咁啦 記得整返個轉神體 換走鴨棒以外嘅任何一件
全推靈壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞