[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
難道G4唔夠G2勁
姐係你用G2過咗
打錯,g2唔夠g4勁
應該話清怪上好D...話哂有洗衣機 又儲氣強攻

仲有一大堆飛等下個活動繼續刷
其實係無所屬killer都好,有時你無就過唔到某一關
況且要其他killer我有其他角
呢樣都啱,我而家1個無所屬killer角都冇
我頂佢,次次落5藍出堆垃圾飛機場、銀或者金幣,搞到成個on9仔咁倒水
bbs飛會抽到勁怪咩?
會呀,你上youtube睇下人地抽幾十幾百張bbs飛,平均30張都有一隻5星,除左千血同季節性嘅角都係個pool裡面

bbs同金飛抽到5星嘅機率都係3%
想打多d但好食體力,好似難左抽中3藍
其實護廷劵 = 抽大pool

所以你問會唔會中好野...會嘅 3%囉
sor都唔係3% 要再除返個pool有幾多隻
眼殘 原來你UP咗 不過正常嚟講都唔會係aim呢樣掛
要打都係打武劵
有邊關真係陰公到無無所屬殺手就打唔到?
所以平時打event d體力我留返曬黎刷飛
btw其實打到依家體力都淨係攞黎打event,共鬥又唔需要,都join人地嘅,除非想自己set rules
武券仲難抽5*,比較想要多d勁角多過裝,裝暫時夠用,如果aim5*裝我通常都係打極限
打武劵 =/= aim 5*武啵...
加上中金鳩個機率其實仲大過你所講嘅用劵中勁角
同埋以前打完60萬就乜都無 仲刷乜鬼護廷劵
抽選有呢件野都要好後期下
仲有一點 要講清楚少少
抽護廷劵 = 抽大池 不過免費
而大池入面有163隻非節日非千血非電影5*角
2者都係3%抽 簡單D講就係平時各位係3%/6%池都見咁多金光
個度都係3隻-9隻角
而大池入面係有163隻角 ...老實 中到唔重fuck已經要還神
好似我地唔係同一個channel,點解我睇唔明你講乜嘢嘅
我指我會打bbs角色券instead of bbs裝券,因為我d裝暫時夠用

感動世人 成功183
其實點先可以打哂咁多層?
你地會唔會skip boss打?
我次次打幾層就time out得B
食正條件,打快好多?
係架
不過Rule都有分輕重

X屬性傷X倍 > 強攻傷X倍 > 赤(紅)攻傷X倍 = 青(藍)攻傷害X倍
> X殺手X倍 = 普攻傷X倍
GQ嘅rule嚟嚟去去都係呢6種 好易睇咋 唔識日文都應該好快明
睇rule執角 就易打好多
當然...就算中哂rule 但隻角本身moveset太廢就... 都係用返其他啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞