[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實只係moveset好玩...唔可以叫勁
diu 我日文好鳩屎
不過我覺得玩呢D game就一定要用日文玩先原汁原味(well 除非佢有中文)
真 殺手個個其實都係加少少攻姐
估唔到lisa咁勁,一棍清場打散d積木,知屬都照秒
岩岩諗住用隻150lv既亂舞銀打43層救山本,點知都係牙簽仔,黃血開大有埋轉神體都打唔死
打到避埋山本招大普攻到times up
隻game真係好撚狗閪
三席共鬥 每場保底1支筆 甚至1場8支筆
你老味 7席果隻 打撚左個鳩幾鐘 一支筆都無
你估個撚個三席咩
由十席計 每個禮拜升席都要7個禮拜
唔好話7個禮拜 大把人唔夠7日就放棄
垃撚圾
其實你上到3席都未必即刻可以輕鬆刷共鬥,要有返一定程度既繼承lv先會穩陣

所以有付出先有收入,肯投資既時間越多獎勵越高級都合理姐

同埋有邊個人唔係由慢慢合裝洗技一步一步咁打上去升上去,慢慢來啦
都係嘅 不過真係要花好多時間
d筆有都未必刷到靚effect
4席已經好難守
抽千白個pool會唔會好on9? 冇double up

一排冇玩 無聊開game十連中左

佢勁唔勁
3%正一垃圾池,500石全金
大白好似唔勁 有愛先追
見隊長角穿界門有用先搏下
係喎 冇留意穿界門都有用 sorry ching
43層?
唔止,可能extra都用到
welcome to my soul society 坐緊電椅都咁霸氣
想問今次穿界門係咪冇extra stage
3席仲難守
打10場輸7場咁制
而家又跌返落4席
西九龍johnnyD 係咪依到既巴打?
負責任地提返大家 呢張係fanart 唔好咁ON9當真
次次都會有extra stage 不過係46-50層一分內通關先會開
你之前3周年個個46之前有5關野 個D係送嘅 睇在3周年份上
你唔覺個幾關好易打架咩 真正嘅extra stage係幾難打...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞