[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
申左 id: 堯
日版
岩岩開ac 公會收唔收
有冇coop幫打刷5星
照入黎啦,coop 你可能真係睇彩數,coop有個制可以召喚公會既人入去,如果我見到又唔係打緊野我多數都入場
趁崩玉up打多d水晶先,之後將d垃圾五星上六又有石
唔知點解公會戰用店長都清唔哂既,明明符合到咁多條件,好似冇上次lisa咁大力
有時好似要睇佢d技
不過都要等大力巴解釋,我不嬲都半auto冇腦打
回鍋 想問公會咩名/ID? 可收留?
有知23抽,不過例牌加隻衰豹,仲要3%
知246先岩
萬聖節夜一有vortex, 抵唔抵上101010 auto刷野?

用呢set已經夠打,最高大約17萬3千分
點解我清得咁慢既
裝鴨唔好用狗,因為店長玩靈壓
同埋全部裝-cd
我支狗有+30靈,支鴨都冇咁多wor,sup全部減cd,唔知係咪因為成人打down怪又冇哂技等cd等企身哂時間
我知點解啦,店長d技成日打散哂d怪,之後有d怪又中唔到
d力好似唔多夠,d中大虛都唔可以用技一下殺死既
好柒呀,stat高d都打唔哂對住隻王times up
好想要店長 但千4果陣冇on 唔知有得抽 好後悔
wrong
正確答案係

上次:

今次:

上次個rule加成太癲lisa嘅強攻中哂3條rule 成5.5倍強攻傷
而今次嘅太正常太普通 店長呀 中得2條 仲要有條係殺手加成only
姐係1.5倍紅攻傷+40%虛殺手傷 仲要佢都唔止得虛呢隻怪
佢咁好死加成加到咁盡就哂一D角9成係因為個隻角都唔係bonus度搵到
同埋
D 紅guard怪多撚到呢 每波都放1隻 點樣一招清哂 diu
唔撚緊要 都唔勁
我就建議佢用住狗先...佢件鴨個加成都幾麻麻 20%SP VS 30%SP+20%ATK
你指刷咩先 千血花姐有無先
睇返我枝鴨係加靈同攻各20%但都唔太難打喎,咁應該係打法問題?
well 呢方面嘅問題 就唔多作評論啦
BTW 唔夠招/唔夠力秒王就搵多隻全圖大技嘅bonus角裝哂滿血傷補招+開大秒王
半AUTO刷繼承水 定係用花姐好刷d? 不過暫時冇心屬普攻減傷角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞