[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
果隻毒撚好廢,fit哂個條件篤人都唔多痛
升爆佢轉生先
已經升到150lv,果隻有得轉生咩?岩岩試入左第二個場打隻狼,佢果d技唔知點避
轉生係要200lv
轉完之後D星會變紅色 你望下我上面張圖
同埋打stark個度 直接開大秒鳩佢就算 3隻王係得佢個度無得卡位
之後打barragan個場地同打szayel一Q樣 姐係可以卡位
well 咁你應該識打啦
隻OG毒撚虧既,150lv入d技勁易派報紙
穿界門extra 係咪次次一樣唔會轉?過到得10石,如果下次唔同就無謂搞轉生lu
唔明
次次唔同 多數係益哂個排D新角
例如extra1/5 就好明顯係叫人用the bone月島 extra5/5就叫人用泰仔
BTW 轉生後150係可以拎石

呢隻既大技又唔知點避,招24又係要對住人先用到冇得撞走佢
用8s 出傷快
其實你打得嬴8刃 無理由搞唔掂2刃 2隻大技都係全圖...
問題唔係出傷,係佢招大好似全地圖咁避唔開
果隻放兩個波車埋黎果招?用24s震到黃血閃一下就避到少少,傷dd,好彩就可以避哂
8刃大技係全圖4hits + 2隻波波怪碌地10hits
果招我十次有九次畀波波hi邊扣淨300血,得一次唔知點解完全避哂所以而家先入到去打拜勤崗
試左n次,瞬步緊都食大技 係咪應該放棄呢個extra
用瞬步+1角?

我用技碎蜂打呢關 3場大技都完美避到
冇角啦,呢關又係隊長only
Halloween 隻riruka
Halloween 打丁selection 呢排都唔出定stats先
店長定單手升101010好?好難揀
梗係單手
小說隻新角吹到好撚屈
打得過架 最多你咪放返隻技山本出嚟
用咩放返技山本出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞