[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
SS+? 咩嚟
果日本網評級ss+以上果堆角
link?
ok已換
呢隻帶入去打穿界門擋大技有冇得諗?

https://bleach-bravesouls.gamerch.com/花刈ジン太★6【力】
挽你老母咩,呢個post都見到5p仔
測驗完上嚟報告
我諗應該冇乜人用過呢隻嘢
搵兩隻壓血加dam再加埋呢隻擋必死傷,諗落好似work
屌,上次maintenance完而家又main
定還是佢指嘅必死傷係機率性即死嗰隻
或者只能擋一下
唔係,個dam大過你剩底既血量就會得返一血唔駛死,下面隻知劍食左知4既大不死
https://youtu.be/GO6aE0fdsxc
咦,原來返生唔係一血wor
我估只可以擋一次
擋一次已經夠用,擋走d全地圖大技
佢最初真係淨係回1血比你
臨出千血店長個陣改咗 回20%+彈怪(no damage)
佢係每100%計一次 點講好呢
姐係你240%的話你就會100%復活2次 第3次就睇下你中唔中到個40%
順帶一提 力劍八都係呢隻sup
屌 我明明個排有叫過人過唔到就試呢隻sup
不過諗諗下 應該無乜人有 所以廢事再講 加上感覺好多餘
你前面關嘅大大技咁廢都唔洗點理 後面d大技先有威脅性
但後面個d已經3隻都全圖大技 裝嚟把撚
不如裝多件強攻/滿血sup打快d

話說你成日睇日文網 搞咩要玩國際ser
咪同千血店長開大後個效果一樣 不過回血量少d
我自己開圖鑑都有個 唔洗睇佢個個
嘩,齊陣咁,我開左得300幾咋
其實我日文有N5至N4程度,一開始見有得揀英文,又想睇下d story就揀左國際ser,日本ser就未必睇得明咁多,要skip咁d story黎玩
不過國際ser d英文都唔好睇小,有好多adjective同adverb中學雞都未必識
今次公會戰都幾麻煩下,打d無所屬怪,用月島或者3周4又唔岩屬性
用lisa
中左藍染 轉生左係咪好勁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞