[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

1875石中得隻垃圾春水
陰公
隻野 2016年出....
屌,單抽同十抽都垃圾,halloween 6%又畀我差唔多儲齊
算啦算啦 2019年1月炒返冷 呢個pool個3隻 雖然到時係3% 但無垃圾6炒冷阻住哂
抽中銀,硬係覺得6刃勁啲
今次個pool一d都唔似double左,仲衰過平時d 3%,十抽散抽全撚部金光垃圾
悶悶地 講下D 2019嘅野

平子條撚樣而家始解
可以淨係令人感覺左右/上下/前後顛倒 呢3樣野自由切換 再唔係就一齊嚟
仲話佢想連熱同凍都顛倒埋 不過太難搞 所以唔練住

同時平子終於肯出卍解
卍解名「逆様邪八宝塞」能力係乜Q呢 未講住 下回分解
但從上文下理去估 佢能力係可以...逆轉成個局勢 大範圍 不分敵我
佢前面仲拎返奇蹟佬句野嚟講
官方小說嚟 2019可能會出嘅野(well...都9成9出 唔係仲可以出乜姐)
唔係我FF架
十抽終於中返隻飛機場 咁多5*都中多隻春水
Total 燒左2800石,中得三隻5*重覆一隻
武器最正路係咪用卷抽
然後升盡d3星黎合4星
跟住4星互合黎洗

Btw頭先洗到支岩屬既狗狗棒
即刻狗衝升5星
點知第二效果出體力仲要係最低%
睇唔順眼用左我唯一一枝毛筆
出左攻30%
can't fear your own world 2?
係 如果想早少少棄GAME就用石抽
係掛
第3000石,苦盡甘來
主帳號中六刃
另一個細帳號都用左成2300石先抽中銀
義魂丸 狗仔同兔仔一齊用係咪會仲衰左?
用兔唔好用狗,你想focus係攻擊力打pvp定pve?
主力都係打共鬥
因為狗仔第二效果抽到攻30好似幾好
兔就未升5星
同埋義魂丸你指加30%sp戈粒?無可能同兔一齊用,兔係sp歸0
如果打共鬥最理想嘅裝係轉神體,鴨/電影裝,藥丸
不如影下你d裝黎睇下?
我都係岩岩玩番一個禮拜
轉神體洗得一個但係唔岩屬
咩係電影裝?
藥丸係咪-血加攻擊會心果個?
你應該合多d裝,由3星變4星,再去5星,但要預好多都係廢裝

電影裝係你打完d hard嘅電影版劇情之後攞嘅

藥丸係減30%hp加30%sp加30%fcs
係呀 我都係不停洗緊d4星
咁我打下番外既劇情先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞