[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
技毒囉 得山本係全圖大技咋嘛
算 當你無無所屬角
你隻riruka插錯哂sup 應該插滿血傷/強攻傷
仲難咗嘅感覺
不過呢關無咁煩 你有咩隊長所屬嘅死神or隊長殺手 用個D打 呢個易搞好多
等我搵花姐搞下佢先
隻毒撚手短腳短賓州短,match左d條件打人都唔痛
咩能力?
矛計啦 未轉生 轉生咗都係痛多DD咋
轉生其實有冇咩技能唔同左?
點會無呀 成套習得技翻新 + moveset某D不足位會改下
例如打得1下無得破防 會變打2-3下(當然 都係個個傷 不過分3part)
但老實 轉生完都係唔及現時D角OP架啦
比一護更雜種嘅雜種 無性別嘅正太樣
用最強減谷帥(FF佬 V)嘅身體+多個靈魂所組成
佢自己疑似可以變虛
有靜血裝 有鋼皮 識響轉 識瞬步 飛廉腳
把刀可以召喚隻比狛村卍解仲大嘅虛打人 好似都未係卍解
隻正太樣而家同時打緊 幾隻十刃 幾件減谷帥

BTW 平子都在場
話乜鳩 平子卍解又係個D同春水一撚樣 咩一開就波及全世界 不了 諗諗先
之後就企係度睇戲 屌
睇緊小說?
響轉 飛鐮腳 瞬步識哂有咩特別? 唔係都係一樣既咩
btw佢就係四大貴族未見影嗰族既人?
係好人定壞人?

10刃唔係死淨6、3刃同尼露咩
係好人定壞人?

正太係惡役條靚 死神貴族網彌代整嘅 不過性格應該係好人嚟
值得一提嘅係 網彌代個老婆就係盲佬東仙比人斬死個位女性朋友
而殺佢個個就係網彌代

10刃唔係死淨6、3刃同尼露咩

咪就係打呢3件
仲有D千血出返嚟D破面係毒佬嘅
有D減谷帥都變咗做毒佬D兵 好似係用電個件T
我都覺...心諗 唔係差唔多咩 不過咁寫都係想表達佢好撚雜 乜都識 好勁咁姐
話哂就算當呢3樣野都一樣 佢都仲識埋減谷帥 破面 虛(完現術) D技能

4大貴族講埋呢件惡役都仲有1個未見影
朽木 四楓院 綱彌代 ??? (志波係被除名 原先係5大)

話說都真係吹幾大
仲有件xcution新阿頭 空氣就係佢嘅武器...
同時VS 69+店長 打撚到店長要用破道99擋佢D招
打得好撚辛苦,都係放棄ex4算,用速劍都唔掂
千血春水係咪唔駛專登抽?穿界門好似有替代品
原來我一隻無所屬角都無
打撚到炆 卡撚左幾日
無無所屬角真係唔撚使過
Boss招大 佢響中間前少少 我向尾 都可以畀佢打中
無弱化死硬
乜野係減谷帥?
滅卻師
唔洗 特別係有千血夜一嘅 不過春水幾型棍
得個1閃緊係唔掂
空氣咁誇張 Xcu唔係銀城嗰代已經散左咩

同埋69出左卍解未
屌買咗小說睇咗幾頁就冇再郁過
唔太一樣 定係你識日文
基本上係得最新個本can't fear your own world係有解釋返死神D設定
所以對之前個D無興趣 但而家最新個D得日文 又未出哂 要等人譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞