[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我就係合極都冇支技鴨
咁啱
之前我玩左半年先合到第一枝力鴨
不過有左第一枝後就成日中
我求下你玩得幾個月可唔可以唔好鳩UP 誤人子弟
前者個問題係你自己攞嚟
後面個問題直頭係bullshit 邊撚個話1隻101010可以100% auto全部IZ?
同埋就算全中5連冰 101010都唔會即死
最後 有一點我講錯 就係「全世界101010最終夢想都係想上到岸開auto」
sor 其實只係開始
sor 激動咗D
但真係好撚憎國際ser班廢物 郁D就話無可能 郁D就話外掛
成pet屎咁
special 1同special 4係最難打
試左好多次先過到
有d好奇用咩打
sp1可能無 4刃2歸/轉生4刃/og 8刃而難打
sp4理論上應該易好多 可能比佢d rule伏咗下 用隊長角打到嘔血
我都想知點解玩左幾個月 每次update都仲keep住問緊今個pool值唔值得抽
新手就話姐, 玩左幾個月真係咁難分邊隻勁邊隻廢咩
sp1用4刃打,sp4用知屬虛藍染打
次次stage1,2佢地必殺避唔到
之後贏到係好彩佢地中左虛弱狀態必殺都係扣得一滴血
咁都...幾正路 SP4個度無千血始解一護?
以為你中哂伏所以先難打
識人用一刃打SP1 打到屎屎下 事後用轉生4刃 輕鬆過
同埋用隊長角打SP4打到喊 無留意個rule

BTW SP1隻WD銀唔會開大
咁其實呢個又...無乜問題嘅
呢隻GAME就算玩咗一年都可能唔太清楚「值唔值」
要睇返個玩家嘅需求係咩
加上有時隻野勁都好 但個pool可能真係唔值得抽
例如 太多伏 近周年 近年尾etc
我無千血始解一護呀
sp1我都試過用1刃打,打一次就知唔掂轉返用4刃 加埋復活link先贏到
反正d boss嘅必殺永遠都係會秒到你,所以好煩
反而sp1 我用1刃過到,雖然試咗好多次
sp4 用知雛森輕鬆過,而家卡係sp5
係過到但難囉
無知雛森...所以先用左知穿界藍染過
sp5鬼6刃輕鬆過,你如果有3周4刃都可以試下
2隻都冇所以先卡
抽咗幾次鬼6刃都唔中
唔難 用G4都過到
或者咁講...
你用隻勁嘅十刃都過到
用G2試過啦,全推靈壓同link 3包莖,但輸出都好似好慢咁
呢關正常會唔會有人打上600k?
正常都打到60萬 點講好呢...因為以前60萬分係送20石
同埋打完就再無野送 係因為有D癲佬瘋狂掉藍落去刷藍(抽3藍)
打到百幾2百萬分(我舊公會有個) 所以先加開埋60萬打後每打多10萬分就送劵
你等等
比住你睇先 一樣裝一樣link 000狀態

刷bbs飛
我本身係想抽銀,不過抽到6刃之後發現6刃好似仲勁
madlad
但鬼6刃無乜特別用處 加上唔係-CD
無所屬殺手除咗GQ格硬出怪同埋穿界門Extra / sp之外都可以唔洗用+用咗都唔及其他勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞