[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
都幾唔正常
4星道具合成會唔會出金色果d狗仔 鴨仔?定只可以石抽?
所有金武只可用石抽
我以為冇用轉神體 我拎來合哂
咁講有D啱
所有金武只可以用抽嘅方式獲得
有D唔啱
講白D 姐係用劵都可以出到嘅
任何顏色既卷都有可能?定只係銀色以上?
任何色
咁個機率都幾低
但用石抽都係低架啵
已經奶過野了
另外想問裝備角色係咪用返同屬,即是心屬角最好用返心屬降cd等等
最主要可能係要打成10幾20個鐘先升滿一隻角色嘅全部link呢樣野本身已經唔正常
真心覺得5/5/5已經好夠,10/10/10係折磨黎
呢隻game都有外掛
有咩唔合理 個試太難所以我要出猫?
屌 搵咁多藉口去美化成D咁嘅野
國際SER個邊都猖狂 猖狂到班友覺得多101010 = 100%係外掛
屈返我轉頭

日本SER好好多 之前都有D台支港係度開掛場 不過比日本仔屌到開花
班友就自己收埋打飛機算 但都不忘要係GQ度開掛威水
聲稱係咩增加華人統治地位 侵佔成個總分排行榜
你而家可以望下A rank個咩華人群乜鳩總會
佢地個簡介都仲係咁中二病 貪日本仔唔識睇中文

如果KLab 5月無捉掛 而家應該仲係成堆殘體字 同埋上面個件K乜柒死神個鬼佬係榜度

好易睇係咪外掛狗 望個總分就知 你開過掛會聖別你成個分record
望下個D總分係咪低人成截但明明keep住係公會都玩咗好耐 就知
上面件K乜柒個最大得分由183>179 總分都低人成大截
佢個design唔夠好,唔畀人用5張靈符,我而家3分鐘一場都唔係好想去打咁多,重覆做一樣野會好悶。佢其實加多d怪係一場但要用多d靈符先入到咁樣一次過打仲好。
人地就係唔打算比你咁快101010呀嘛 大哥
慢慢嚟囉 一步登天架咩
呢D end game野嚟 唔會開放5藍住
無 我玩咁多呢隻呢隻打材料係打得最多嘅
純粹講下自己感受姐,唔洗咁認真
咩黎
完全唔知有d咁嘅事,可能係我無玩嗰排

呢舊係乜嘢經驗值黎 要點先可以高啲分數
不過似乎睇得太重,好似穿界門果d先係真章,101010左最多咪pvp攞下彩
點解d舊角又有得轉生既
咁到底係睇得重唔重 個101010
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞