[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實暫時都係得OG角有 仲要...其實都未出哂OG角轉生
由尾開始轉生 轉生完嘅OG角模組會有D改善同埋變得...可以用下咁囉
會多個特性
其實101010都係自hi下,所有關就算000手動都過到,隻game始終係單機,整d排名分數畀你有返d存在感 我刷水係為左auto方便d
公會經驗值 well 姐係你貢獻咗幾多經驗值落個公會度
張圖就係話成個公會有2皮幾EXP係出自你手
well 多與少都係享受返同一個公會加成

公會經驗值就...基本上你做乜都有
任何單人quest 1場100(5藍就500經)
PVP 1場300 包括extra都係300 (唔記得輸咗有無)
任何協力 1場150
公會戰 1場500
尻界門46ex咁變態既,d怪打極仲有,150lv Halloween力3都唔夠力打
4000石得隻血戰一護
中唔到其他血戰
見得4次彩蝶
不過好彩對一護有愛先抽
3%真係難抽
6%都唔易,3000石先見2-3彩
一開頭金到我懷疑人生
重開驚先有返啲彩
咁樣其實我都抽得唔差
10幾個鐘都叫唔正常
你試下玩我第二隻game , 真三國斬 , 你玩1年都升唔齊其中1隻角既裝備
絕對唔係拎黎自high
好多關0 0 0 都過到你係岩
但亦有好多關你無10 10 10 = 害隊友 / 磨到 2046
結論係有心玩呢隻game係點都要升10 10 10
hea 玩另作別論
係咩?未見過d咁變態既關
好野,又可以換隻心包莖,仲差ex未打
170協咪已經係
同埋全世界101010最終夢想都係想上到岸開auto
170協力要有一個人打哂既覺悟 101010左auto畀怪冰一冰就收皮,想全auto過關?開外掛就得xd
60萬分送筆果個event其實有冇人哂體去打?
點過?
[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

http://lih.kg/ACEhnV

之前燒左3500石,諗住抽埋技6同雨龍老豆,點知整多隻飛機場重覆左,重覆一隻唔夠,要兩隻
今次穿界門竟然多咗新關
咩新關?

打晒5關extra先有
仲差50層開唔到extra
力屬鴨狗棍好難合,其他屬有n咁多支,偏偏力屬一件都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞