[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
真係要合多d裝先會有用,我狂打d強化之心黎合裝

基本上你有粉塵同書就可以集中去升轉神體(+100%必殺技),鴨(+20%靈壓,+20%血,會心歸0),藥丸(+30%靈壓,+30%會心,-30%血)
之後打落去先用電影裝黎取代鴨,因為會心係關重擊事

角色黎講銀同碎蜂最勁,心東獅同8刃其次,亂菊條link好有用,所以都要升
唔該巴打 好有心
強化之心依家係咪打單機個活動最有效率
洗就要一直洗架啦,雖然呢個過程係好痛苦,我而加新個acc 31日都不停合裝洗裝

至於番外嘅劇情就可以之後先慢慢打,你盡快洗到鴨、轉神、藥丸已經好好,無嘅話用狗/銀仔代替住先

如果你有discord可以加我(因為我無tg),咁你有咩隨時都可以問,我都玩左幾耐下

加油

同埋想問呢個升左有咩用
個效果再勁d?
講漏左d野,龍弦(pvp)同知東獅(pve)嘅link都有用

強化之心其實如果你打到嗰個雫之重靈地應該係比較多心嘅,大概幾個到十幾個兩星心

利申: 其實我係絲
會加%落原本隻角度,不過你依家唔好考慮呢樣住,你起碼每樣屬性有一隻強角,有好嘅裝先好唸,太難打

我岩岩裝左discord
LavenYu#8047
義魂丸 加靈壓
兔棒將靈壓歸零 .... 咁你覺得呢
SORRY 頭先無F5 , 唔知原來有人答左
我都知自己on9
打完麻雀今晚覆你
咁先進架咩 有discord
又會咁突然有個玩咗幾耐下嘅
玩咗幾耐?

終於中
已加
係呀,因為入左個英文嘅公會,佢地都係用discord聯絡
之前都有覆過d post架
500幾日,曾經斷過一年
有DD印象啦 但無諗到原來都玩咗成年幾
邊個 有D好奇 係咪日本server?
突然間咁熱鬧既
因為以前玩嘅時候未上連登,到差不多三周年先返黎再玩
Oscuris,好似係咁串
係日本server
其實我地都可以開過discord group傾,反正都係匿名
巴打可以join埋
原來下午又開iz,用唔到白斬tim,虛+破面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞