[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
聽日試下
Bonus即係佢list出黎果10隻角?
7席共鬥打黎好似哂氣,跌筆率咁低
我都係咁樣入去打
我意思係繼承先後,應該係單手先?
好想抽始解千一,見到共花同響河係隔離即刻肴底,一啖沙糖兩啖屎
你就屎
岩岩打公會手痕帶隻psp仔刷combo,點知刷到唔夠時間打
新年會有咩活動 ? 課金又有冇著數
咁呢2隻係炒冷大熱嚟嘅...呢排有抽開都應該中唔少 驚好正路
刷combo嚟計 wait 點解要用PSP仔
不過唔好講呢D住 普遍(99.9%嘅人) 都係用共一 共花 技大波刷 因為全GAME得呢3隻有50hits vortex 所以呢 如果以上呢3隻中咗重複就唔好哂野
留1隻升做6*1lv 專for GQ洗combo
同7月周年差唔多 不過唔會有2個pool 會直接月尾+大雜燴
課金有無著數呢D 問得好 玩咗咁耐 我都唔知
10成10會有張劵+D唔知乜春+相應嘅石比大家買...算係...著數掛?
BTW 其實12月尾除咗係新年之外 其實仲係國際ser嘅周年
都建議係咁嘅 多數都係101010咗D坦坦地嘅角先慢慢搞強攻角
幾時又會有咩xxxxDL記念突破
講真 三年先3千幾萬突破 算少
唔緊要 隻GAME之所以仲長做長有
主要係因為 隻GAME好撚多中東佬玩
淨係靠佢地已經唔洗理乜Q千萬DL
未中響河
WEAK
大部份都係有愛先玩
我由初中睇到出嚟做野 起碼十年
由頭睇到尾 睇到佢成套漫畫做完
如果本身無追開嘅 應該唔會玩得長
代表near次次好快中target
曲線哂命中千一
係呀 就係個list個10隻 每round都唔同
隻完現柒頭咪係bonus角帶埋入去又多2K分
超賤
BTW 你想抽唔係唔得嘅 不過唔太建議囉 老實 都就嚟年尾
隻GAME真係好正下 衰在套漫畫後面真係太柒
所以你見到少DL量真係唔奇
但隻GAME係搵到唔少錢下 所以...唔知呀 我見到你好似擔心會執咁
話說我識D人係玩完隻GAME先睇返死神
基本上個反應都係 :
想問下 會戰係咪帶bonus角 會多分啲?
尻界門角優先,等抽朱蓮同黑飛機場,上次九月返炒千幾石都唔中
1隻2K分 3隻就6K 不過多數情況下都係帶2隻 因為要帶隻50hits vortex入去刷combo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞