[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
大白世一
等獨立池再追過大白,3000石
願主保佑
泰仔竟然上左神台,日本網sss
又開返尻界門,又要3分鐘一關用3個鐘去打
上到四席 場場都有友哈巴刹好難打

自己又冇盾角 用泰仔 花姐 夜一成日輸

隻千血日谷又未升完 ...
放心啵 PVP呢D野 都講運架其實
你有盾都可以輸到碌地 睇開D
前面一早話花姐同級
手動有咩技巧呀?
我太耐冇手動而家唔識玩,打得勁慢
平時連繼承都係最多半auto

公會戰呢d要time attack既完全搞唔掂,見你地玩夜一春水玩到好開心但我連第4關boss都爭d見唔到
47層extra用三周四招charge炮原來咁勁,一下炸到泰仔半條人命,今次終於打塔輕鬆少少
49層extra搵唔到野打tim,老伯又封哂
終於得左啦
由戀廁果度差一秒就爆盾,到一護場走位限制,試左n次先用蛋殼擋完繼續唔死磨爆佢
以為你上次已經搞掂
不過點都好 恭喜哂 係勁嘅
上次打定輸數,今次刷到果三件裝既second effect+20%靈,但好多次都差一秒先keep到盾 關關王都有大 靠弱體避真係死得,都唔明d人點用莉露卡打 仲差49ex開左未有角打,得技涅fit哂條件,但未練

換隻知包莖先,座塔好似對知屬角特別多要求
我好似諗到計幫你... 試多陣先

不過你確定真係得佢?
會唔會有其他技屬破面/十刃殺手嘅隊長角你前面用咗封咗?
千血白哉 完現碎瘋 共刀柒頭 共刀春水etc
或者咁問
有咩 非技屬嘅十刃殺手嘅隊長角
Or
有咩 技屬隊長角
有既應該都封左
慘...
咁快手升咗OG技毒佬再轉生埋佢啦...唯有
佢而家有超經關打 1日1回個個呢 一場有成100K經 我印象中係咁 你裝哂3經書去打好和味下
如果你而家想試打就建議你用共花or完現柒頭
完現柒頭係邊隻?
岩岩抽到本特別版經書,原來比普通4星書多一倍經
呢條毒撚唔成大器,d技廢撚到要埋身打
避唔到boss大
無意中發現到大家咁企你可以無限普攻佢,佢唔會打你除左用大絕
乜咁靜既
係囉
唔通真係要等到19年先至推到post
出新卡又抽到嘅人先會推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞