[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我都係用番3年前個ac玩算 依家都算叫做有幾隻唔錯既角
課金新手劵
張劵係25隻6*入面抽5隻出嚟 你再係呢5隻入面簡你想要嘅
5種屬性各5隻 但無話每種屬性都一定抽1隻比你簡
佢可以係全部同屬 一半一半 少咁隻屬 少咁幾隻屬

排名
力 : 共刀一護 > 夜一
技 : 崩藍 > 碎瘋 > 天鎖斬月
速 : Lisa
心 : 共刀戀廁 > 銀
知 : 平子

唔分屬性排名
崩藍 > 碎瘋 = 平子 = Lisa = 共刀戀廁 = 共刀一護 > 天鎖斬月 > 夜一 = 銀

如果對排名有疑慮可以提出 我會盡答
另外 真係好不幸地上面9隻都無HI邊中到隻的話 都歡迎各位cap圖上嚟問
講埋先 張劵係今日15點先有得買架
仲有今晚有直播J 應該係講月中新角 隻浮竹幾有千柒味
上面個9隻好奇有咩特色個D 點玩法 點勁法都可以問
又多隻sss柒頭?
刷到兩件加30畀結他婆用
多謝大力爸嘅解答👍🏻
大家可以盡情課
抵課
陣間買先
最後揀左lisa
好貴下啫 480yen 25靈玉 重覆咪on9?
新手pack得崩藍同碎蜂想要
都真係架 所以先叫新手包
呢隻game科金好撚貴架,700蚊港紙先有得抽兩下10連
新手好抵買
屌你老母,即係逼人要佢姐,我要碎蜂同崩藍呀 好彩之前google抽中24蚊免費餘額,加多10蚊就買到新手pack,唔係蝕到揼春,我寧願要5星劵好過,直接畀6星你冇左升爆lv果50石
唔錯呀 最強速屬藍攻虛殺手 無之一
今次張新手劵係第一次見佢擺D真係勁同真係實用嘅角落去比人抽
仲要算平....

各位唔好見新手劵就覺得入面D角比唔上而家D角
上面個9隻除咗最尾個2隻唔多掂但因為某D原因先擺入去之外

另外7隻都係現時勁角level 有D仲係千血level嚟
最痴線都係技崩藍 2017年11月尾出
但真係全能 auto IZ個能力 某程度上仲好過同等配置嘅心千一
我會咁諗...下次中重複咪有50石回
算啦 共刀戀廁好撚勁架 係個moveset可能有D人唔多中意 例如我
不過如果打協淨係用佢儲氣24秒 會爽到PK
個新手包入面我最憎隻吉良同淫亂菊,次次都有呢兩條撚樣溝係其他pool度,之前中唔少
On9game真係搵笨7 25蚊人仔 25靈玉 1蚊人仔1粒

本身有幾多隻
本來個pool我有好多都有 但無諗過25抽5 再選1 可以無新角 本來每個月課開2900yen 142玉加5星劵
給果我可以將心屬一刃由1隻變到5隻 可以升爆必殺技
隻game有崩藍但點解未有最後月牙一護?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞