[I/A]死神BLEACH brave souls 冇新野抽連post都冇人開

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Thanks 申請左
3425213係你?
accepted
PvP而家最強個陣容係花姐泰仔同單手 ?
萬聖3刃 + 泰仔 + 單手
萬聖3刃 + 泰仔 + 花姐
同埋就係你講個個
但老實D講 就係上面第1個組合最好
因為係力技速 直接用屬性優先 嬴撚硬
點解萬聖3刃會係最強果批?
破處啦 得番兩秒
大家個背包有幾多格裝道具?
大力巴有冇之前你推介繼承先後次序嗰張圖?
想搵返搵唔到
諗緊力技速邊隻繼續先好
佢有哂其他PVP強角有嘅野 係差普攻double hit呢招無姐
但轉為50%都唔差 再加死神殺手
姐係打死神(熱門個D都係咁濟)其實都有70%傷 佢好快可以劈死單手
仲要全攻擊有麻痺 大技又全圖麻

你以前有玩過都知...D咩千柒 飛機場柒冠係幾咁剋人憎
隻3刃就類似咁
不過更加明正言順地適合PVP 仲要減傷霸體...姐係無得cut技

最後...而家都無隻熱門PVP角係十刃殺手 連剋星都唔太有
我估skip埋第1層應該都OK 都S到
你力技速有咩角先 個張圖我放棄咗 唔執LU 無時間
不如我係度直接比意見你仲好
力: 3周4 千柒 共一
技: 單手山本 店長
速: 千血夜一 千血飛機場 Lisa 共花 千血春水

我諗都係依幾隻,其他嗰d應該都唔會用黎繼承,雖然依到已經係大部分
咁隻3刃咪要101010佢 力減傷暫時得涅
之前cap定圖
哦...原來係文字版 我以為係N年前張圖
呢個都啱架 雖然都有機會要執執...
同埋未擺D新角落去 (雖然都係得HW3刃 泰仔 The bond一護 PSP勁)
技屬起家先
本來單手都夠做 你仲要有埋店長 訓住過都得啦

BTW 我仲以為有例外 點知都要技屬起家
D技屬角真係是旦執隻都係auto勁角嚟
力速D角唔係廢 但無咁多痴線auto角 好多都要手動先勁
如果得1隻減傷就...
都照可以101010嘅 auto有用呀嘛
就算PVP唔齊減傷都可以用住異屬減傷嘅
啫係技屬我如果山本完之後就直接到店長啦 雖然都冇咁快
點會呢 店長大技全team送一次復活啵
店長擺頭開大先
聽日試下先
我發現用隻碎峰打先有機會s
真係太小角
哈 FB碎瘋係公認嘅GQ神角 因為個4連超距閃太癲 仲要8同16都有衝刺成份 24又1000aoe 標準真全圖24
係啵 反正你都...淨係帶呢隻入去做main runner
另外2個位唔塞埋10隻bonus?1隻2K分 2隻就多2K分架啦啵
如果無...都可以用下其他大技勁嘅角 秒埋王

同埋建議你 用技打死第1層隻王留2招大 最尾清第5層2map
如果你已經係就最好 唔係就用一用呢個
2隻多4K ...sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞