網絡小說集中討論區<8> 彼之仙草, 我之毒草

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
岩,所以呢幾年最紅最叫好既
都係角色寫得好,劇情唔差
最多人討論既都係一世之尊,驚悚,修聊

雖然我真係唔知修聊其實有冇主線
之前睇到4百幾章貼更新之後停左
剛剛開始睇一世之尊,多謝之前有bro推介

開頭飛住咁睇,到第二章開始正常速度睇,都幾有趣,混雜樣樣都有d , 輕輕鬆鬆睇得

btw , 好難再搵得返第一次睇株仙,完全投入果種熱血,因為其他作品重複得多就會覺無聊

到擇天記醒一醒神覺得好得好熱血,點知爛尾

所以之遠都係以前睇既最好睇,有如破處快感,一睇多左就重複感強烈
就好似當年睇無限流一樣
修聊就黎比水浸死
大中華唔緊要,滅日屠美都無所謂,保家衛國都ok
但係唔該唔好夾硬黎
但係佢水下水下已經升到做尊者
洛薇雅究竟係忠定奸
巴打,多謝之前分享,睇緊一世之尊,請問第幾卷開始好睇?還是冇乜起伏全程都輕輕鬆鬆咁?

覺得比較零碎,任務又來又去難投入重心,唔該先,我好開頭仲係,主角學識雷擊剛剛上鎊排33位果度
我覺得外景前最好睇
外景後慢慢開始由武俠變到神仙打交
唔該bro!咁我調整下心態睇先,當輕鬆小品
諗返擇天記後半部,都有出色部份,唐三十六同佢阿叔爭家業繼承權,好精彩
本本小說都睇到前面1/3就睇唔落去
大雜燴 咩類型都有啲係入面
玄幻 遊戲 重生 無限 科技 修仙
追書好慘唔完本都唔睇 有無完左無耐既介紹下
其實想睇D短故
一本實體書咁既length就差唔多
想睇短故去書局啦
我真係接受唔到聖光大陸輕輕帶過
要毒撚出街, 不了
同意
追緊既書:
劍來 神話版三國 伊塔之柱 變身在漫威世界
養緊既:
放開那個女巫 黎明之劍 超神機械師 修真聊天群

有冇人可以推介d 短d既書 咩類型都得
以前睇過十世轉生,天上紅緋,顧漫個類都幾鐘意
thx
想推你
在漫威當超級英雄的那些年
https://youtu.be/2wULYqdT2jc
唔知係咪old news
原來放開那個女巫有動畫
仲幾受鬼佬歡迎
我想睇d短d
睇書睇好快
唔想再追書
想問下有冇啲故類似驚慄樂園個主角,用智力屈人機
惡魔法則
梟臣
無盡武裝
從零開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞