[搬台] 有冇人覺得走飲管真係一件好弱智嘅事

554 回覆
2398 Like 203 Dislike
你到底明唔明反環保同反對走飲管 呢兩個概念有分別
實情如此,結論:香港人是要管的,
屎師兄講野最撚冷靜個個
佢自己覆自己做結論, 係咪唔記得轉ac呀
你排牙有事咪叫有生理需要囉講幾多次呀,又講多次
你以為fb果班假ac得張垃圾大頭既profile同呢度班反環保撚唔係同一班人?
都係果句 唔係網上兇狠 做就碌撚
人地綠色和平都有搞下road show
我地連登仔唔係唔夠膽出街爭取飲管呀嘛?
既然你覺得你係大眾 出街實有人十卜你啦
接受咗果少少現實就以為自己寛宏大諒
完全可以睇得出係離地加自大
你記得轉ac啦, 真係辛苦晒
得張大頭profile係因為你未加佢做朋友囉
你唔係連fb有得set私隱度都唔撚知呀嘛

road show就順手做埋問卷有幾多人支持同反對啦
乜鳩數據支持都無就學人推一個行動出嚟
得一個ac咋喎
即係淨係飲凍水記得走飲管囉
不過你牙齒敏感就可以繼續用
睇黎你都係假ac果堆喎 辛苦哂
唔夠膽屌身邊既環保撚?
上個po講撚左反極端啦,始終如一
連可以set私隱度都唔知就唔好出嚟獻世啦
你地環保狗唔識關心自己嘅私隱係你地嘅事
唔好自我中心到咁啦, 好撚樣衰呀你地

btw, 我身邊果班係支持環保, 但唔會係你地塔利班嘅成員, 乜鳩都要人跟做住先得
乜鬼始終如一
一開始實牙實齒話啲咩既然冇替代品就不如直接唔好用
我用垃圾袋個例子做完比喻 就話啲咩唉呀其實飲cappuccino 嗰啲用都ok嘅
咁大聲話自己始終如一
始終如一咁自我中心
Tag埋嘉誠哥入嚟睇先
佢一定會被呢位巴打啲諗法所折服
樓主巧高汁 賜左酒
用嘉誠哥嘅影響力, 要求所有紙包飲品走飲筒
身邊個班支持環保都教化唔到你 真係可憐
仲有 係咪覺得自己好幽默姐 咩爭取飲管示威
你會唔會落街爭取下有得用condom 有得戴con
依家講緊禁飲管呢個少數風氣本身有問題呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞