[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我個人覺得同飄移有關既技最實用
因為飄移可以狂chok,係最實際可以幫你額外加速既方式
就算係咩位置都用到

另外就係同食風有關既技,食風加速可以令你係人群度標出黎
不過你跑緊第一既話就冇用

同意,所以我上面話飄移軚以外既軚,因為我未抽中飄移軚呀

其次應該係加速item再加速?一係就過圈時加速
再其次我覺得紅龜/三連火箭呢兩招技都勁,不過轆好似冇呢兩招?
加速無敵既話同白baymax好似有d重疊但都唔係冇用,多重保障掛
我個人覺得同飄移有關既技最實用
因為飄移可以狂chok,係最實際可以幫你額外加速既方式
就算係咩位置都用到

另外就係同食風有關既技,食風加速可以令你係人群度標出黎
不過你跑緊第一既話就冇用

同意,所以我上面話飄移軚以外既軚,因為我未抽中飄移軚呀

其次應該係加速item再加速?一係就過圈時加速
再其次我覺得紅龜/三連火箭呢兩招技都勁,不過轆好似冇呢兩招?
加速無敵既話同白baymax好似有d重疊但都唔係冇用,多重保障掛

加速item加速係幾好呀 但條軚本身太慢
我覺得唔係多重保障既計法
而只係%相乘既計法
所以我未簡加速無敵軚就係咁解
最後一個機會,中100石,無毛毛
好想入下黃金傳送門 打到前200都係見過2次

遲d可能有金龍
玩魔豆場,個stump07全場唔見人
得我同另一個人係前面鬥

臨到終點係傳送門飛出黎,個傳送門仲要岩岩好係終點線前1cm
你話唔係外掛我都唔撚信
得我同另一個人係前面鬥

你話唔係外掛我都唔撚信

仲有snow.BH 神閃閃去你前面追過左再閃一路head住你閃到終點見佢係咁撞牆

巴打好慘 垃圾營運咁衰嘅,我係佢就16號果抽點都送毛毛啦
隻驚都有外掛 冇人玩架啦,今日新活動又係唔知點有30石,淨係識係咁派石留人 個即開箱時間你點轉都冇用架啦,琴晚5點幾點玩都狂撞外掛狗,玩屎忽咩

遲d可能有金龍

黃金傳送門解曜日自己拎咪入得
金龍一定飛飛下鑽入地底,一出黎比恐龍食左或者踩蕉啦
得我同另一個人係前面鬥

你話唔係外掛我都唔撚信

仲有snow.BH 神閃閃去你前面追過左再閃一路head住你閃到終點見佢係咁撞牆

我有BH好友 做咩外掛狗咁鐘意加我 我之前都見到條友係終點終點前撞牆,依啲都唔知點report佢 咁耐都ban得幾條友,仲要連calvan哥都仲健在

巴打好慘 垃圾營運咁衰嘅,我係佢就16號果抽點都送毛毛啦
隻驚都有外掛 冇人玩架啦,今日新活動又係唔知點有30石,淨係識係咁派石留人 個即開箱時間你點轉都冇用架啦,琴晚5點幾點玩都狂撞外掛狗,玩屎忽咩

30石係聽日朝早11點後login就有
得我同另一個人係前面鬥

你話唔係外掛我都唔撚信

仲有http://snow.BH 神閃閃去你前面追過左再閃一路head住你閃到終點見佢係咁撞牆

我有BH好友 做咩外掛狗咁鐘意加我 我之前都見到條友係終點終點前撞牆,依啲都唔知點report佢 咁耐都ban得幾條友,仲要連calvan哥都仲健在

活動完曬應該就更新 下次更新再唔搞返好隻game唔再買月卡
我想問而家買人物應該買邊個好d? 而家用緊毛毛但d人話廢 想轉人
我想問而家買人物應該買邊個好d? 而家用緊毛毛但d人話廢 想轉人

邊個話毛毛廢

一入到場嚇左一跳 嘩!屌!
點知唔發功 冇世界外掛大戰

真係線鳩線 啲外掛狗兩點幾都仲咁齊人

諗住有位打返個箱姐 stump07好似咩時間都撞到
原來閃黎閃去係外掛黎 我仲以為係d人lag機

試過凌晨5點見到佢,第二朝7點又見到佢,晏晝4點幾又見到佢
除非佢是我

一定係用電腦長掛

除非佢是我

一定係用電腦長掛

我仲記得1月1個陣又試過咁 同3條外掛狗打
個次佢地集體發功 全部55秒 我retire

除非佢是我

一定係用電腦長掛

因為當三師兄弟一齊發功就可以穿越時空
雖然輸左,但係岩岩爆左隻外掛狗菊,出番啖氣
不過爆完佢就出現番係我身後,想爆番我 但係佢唔記得自己用緊白醫神

除非佢是我

一定係用電腦長掛

以前係入場睇有咩車同你鏈 心裡有數今場排第幾
依家直接睇名就得

以前係入場睇有咩車同你鏈 心裡有數今場排第幾
依家直接睇名就得

難得咁夜咁熱鬧 大家今晚打老虎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞