[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

依家見到外掛就OFF算 廢事同佢地鬥氣

係咪個http://snow.BH 見佢可以閃去前面地底再上返地面 以前已經見過

Kuroshi
第14名果個
連十年冇見過既CALVAN都出埋黎

同佢地一齊過彎果陣俾佢一撞會插撚左入牆
一係彈左出去,唔止一次

頭先連續5 6場都係見佢地成場飛黎飛去,痴撚線
成場唔見人,臨到終點就突然飛出黎搶左個第1
同埋同佢地同場,隻白baymax就9成撞唔撚到item,我開始覺得佢地真係關佢地事

唔怪得撞親佢都輸

依家見到外掛就OFF算 廢事同佢地鬥氣

係咪個http://snow.BH 見佢可以閃去前面地底再上返地面 以前已經見過

Kuroshi
第14名果個

一係彈左出去,唔止一次

同埋同佢地同場,隻白baymax就9成撞唔撚到item,我開始覺得佢地真係關佢地事

Ma66 都係

Kuroshi
第14名果個

一係彈左出去,唔止一次

Ma66 都係

係,但呢個生面口d之前未撞過佢
但你一講返個名就記得佢
我頭先都係場場撞到佢,呢個又係閃黎閃去,痴q線
等UR車機率up抽車
等左咁耐都未有
已經50lv仲未有UR車
等UR車機率up抽車
等左咁耐都未有
已經50lv仲未有UR車

直接抽啦
仲以為佢派完石,入完殿堂會重置啲分,原來唔會
睇佢公告話200名入殿堂,仲對1 2 3名表示唔知乜
睇佢公告話200名入殿堂,仲對1 2 3名表示唔知乜

咩咩裝著,可能係個名隔離有金銀銅牌show出黎

到時一見到就知係外掛狗
仲以為佢派完石,入完殿堂會重置啲分,原來唔會

佢依家都仲未搞掂個殿堂
搞到我唔敢打驚失分
萬中無一既 最尾Sr

黑撚到
迷西黨又贏
睇好友又有一堆人棄驚
睇好友又有一堆人棄驚

我未搵到驚跳槽炸
有外掛想玩都玩唔到啦,成個月唔搞之餘仲要頒獎比佢地
睇好友又有一堆人棄驚

我未搵到驚過檔
睇好友又有一堆人棄驚

我未搵到驚過檔

遊戲王都升爆哂啲野
200位入殿堂
早講呀大佬我2百20幾位
好似話有殿堂point,應該有野換
200位入殿堂

外掛狗玩晒 心淡
入殿堂姐係點
有咩分別?
入殿堂姐係點
有咩分別?

佢搞左個排行榜出黎,頭200名可以入殿堂,我估純粹係show你個名係果度用黎打j用

昑日見到呢張圖,即刻諗起呢隻驚
睇返post, 有巴打建議隻game合作打boss, 令我諗起之前有隻game都有呢個mode, 好懷念
200位入殿堂

外掛狗玩晒 心淡

一個月先拎一次可以換到咩 同埋唔洗分有啲怪,咁咪次次殿堂都係果批人,分掛狗愈開愈多ac嘅話成個殿堂都係外掛狗不是夢
佢依家收返d場有乜意思?外掛咁大壇野唔搞 走去fix bug
200位入殿堂

外掛狗玩晒 心淡

一個月先拎一次可以換到咩 同埋唔洗分有啲怪,咁咪次次殿堂都係果批人,分掛狗愈開愈多ac嘅話成個殿堂都係外掛狗不是夢

有point 咩?
我只係收左150石
放置左十幾日都未跌出200代表咩

外掛狗玩晒 心淡

有point 咩?
我只係收左150石
放置左十幾日都未跌出200代表咩

下期先有殿堂,同會reset
我都放置左一排,重係七十幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞