[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我都中毛毛啦

恭喜

算營運有d 腦,唔係人人派毛毛肯定又一班老屎忽棄game

我都中毛毛啦

恭喜

算營運有d 腦,唔係人人派毛毛肯定又一班老屎忽棄game

依家暫留炸,搞掂個外掛先講
新手
一開game果4x石抽咩好?
中六星先開?
新手
中六星先開?

4xx石先岩
仲有無人無毛毛
新手
中六星先開?

4xx石先岩

買左人未?
新手
中六星先開?

4xx石先岩

買左人未?

唔好抽車, 買人先?

4xx石先岩

買左人未?

唔好抽車, 買人先?

不如post下現有裝備先

買左人未?

唔好抽車, 買人先?

我岩岩先download
深山大坑 123@大 4381-5438-4916-5721

求加
Share幾個網俾大家睇下,有講d基本玩法之類
可以參考下
http://www.terra-game-diary.biz/entry/20161111/1478826005
http://www.smart-game-blog.net/category/capture/kart-battle/
2ch kart battle既thread: http://itest.2ch.net//test/read.cgi/applism/1478674188/l50
BY 陳奕迅Fans

高登車隊
杰西瓜 GENGARBB 7438-7637-6551-1925
不二家牛奶仔 mrho 8922-8851-8816-1155
22號寶寶 22bb 7466-5317-3226-2559
陳奕迅Fans EASONFAN 4559-4411-7134-9777
米奇老味賽車On9 On9 1445-8834-2616-8938
男子無才便是duck ©霹靂大肉腸G2 1892-7488-1672-1543
粗口打格仔 CarL.Pig 6491-7688-2459-1795
Ted Ted7y 5552-5614-3533-3182
鬼月 云日 8444-9133-1533-7476
不願孤單一個 King0246 4341-1681-9133-2712
轟迷子 Nahte 6128-2119-5888-4865
做乜啫你 豪大大 7882-6165-5933-5766
鮑魚食神 eggeggx2 8136-4649-9999-4744
爆菊之星 四驅契弟 9512-5417-3959-5173
撚系人大常委會 Rockie 7158-4615-9529-6274
且戰且退 且戰且退 7914 2183 8124 6779
Makchj@ 9597-9414-4463-1767
老漢渣車 6349 2797 2965 9677
品味咖啡 品味咖啡 3788-4663-2292-9722

啱啱改左名 更新番先
iOS 登入唔到game?

岩岩先玩完打箱 但係咁輸

岩岩先玩完打箱 但係咁輸

輸到我想買隻白babymax

唔好抽車, 買人先?

有無高手教下路點起手

我得車係UR 其他都SR 快極有限

你3張UR券中哂車?

頭十抽中加速無敵車個陣開始玩
第一張UR卷 綠色版加速無敵車
第二張UR卷 UR第一個垃圾軚 第一圈加power
第三張UR卷 UR第二個垃圾軚 第一圈加power 數值仲廢過第一個

玩咁耐D 星星抽係冇中過UR 一個都冇
枉我仲買左兩個月月卡 下個月唔撚買

巴打我課埋金都只係好你小小
不過SR同UR數值上唔差太多
當被動技就有差...
有冇方法睇到邊個人加左我招待?我想add返佢

有無高手教下路點起手

如果4百幾石都抽唔到架UR就直接重新刷過個ac啦

有無高手教下路點起手

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
另外上面好多人講既毛毛係點先有
我見無得買

新手多左d問題 唔好意思

個重點唔係個排名
而係毛毛出師不利

1LV毛毛贏左隻20LV白醫神,大獲全勝添啦

橙牙 抽到乾左

巴打我冇心

第一場用就首勝

橙牙 抽到乾左

巴打我冇心

第一場用就首勝

係叻豬既

有無高手教下路點起手

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
我見無得買

禁入去抽 每2日可抽一次 祝巴打好運

有無高手教下路點起手

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
我見無得買

如果買唔到毛毛暫時最勁係白babymax

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
我見無得買

如果唔到毛毛暫時最勁係白babymax

橙牙 抽到乾左

巴打我冇心

第一場用就首勝

係叻豬既

因為過左開箱先打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞