[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

有無高手教下路點起手

如果4百幾石都抽唔到架UR就直接重新刷過個ac啦

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
另外上面好多人講既毛毛係點先有
我見無得買

新手多左d問題 唔好意思

毛毛係新年活動抽返黎,暫時冇得賣,可能遲d會有

中左ur車起手就唔洗再抽野住,儲石買角色
角色技能可以睇post頭
但呢度主流係用加速角/白baymax,可以參考下

初期可以主要投資資源(肥料/素材)落架車度先
轆同埋翼可以唔洗抽住,用住打返黎果d先(升爆lv但唔洗進化)

肥料同撚材要儲得快就記得打曜日,仲有定期會有打箱活動可以farm下

到佢送hr券/ur券抽到岩用既先進化佢
頭一個月既簽到簿冇記錯既話會送1張hr券,2張ur券?仲有其他活動會送hr券
目標係3UR,儲齊暫時就差唔多爆機,慢慢升上6星同升技

要儲石快d既話要睇佢活動成日送石,唔好錯過
課金可以考慮課月票,最抵玩
其次就係打上1700分以上既master league會有個特別set,百幾蚊有石有ur券

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
我見無得買

如果唔到毛毛暫時最勁係白babymax

Ok

如果4百幾石都抽唔到架UR就直接重新刷過個ac啦

10連中左架ur

買咩人好 雖然未夠石
我見無得買

毛毛係新年活動抽返黎,暫時冇得賣,可能遲d會有

中左ur車起手就唔洗再抽野住,儲石買角色
角色技能可以睇post頭
但呢度主流係用加速角/白baymax,可以參考下

初期可以主要投資資源(肥料/素材)落架車度先
轆同埋翼可以唔洗抽住,用住打返黎果d先(升爆lv但唔洗進化)

肥料同撚材要儲得快就記得打曜日,仲有定期會有打箱活動可以farm下

到佢送hr券/ur券抽到岩用既先進化佢
頭一個月既簽到簿冇記錯既話會送1張hr券,2張ur券?仲有其他活動會送hr券
目標係3UR,儲齊暫時就差唔多爆機,慢慢升上6星同升技

要儲石快d既話要睇佢活動成日送石,唔好錯過
課金可以考慮課月票,最抵玩
其次就係打上1700分以上既master league會有個特別set,百幾蚊有石有ur券

Thx Eason fans
iOS 登入唔到game?

岩岩先玩完打箱 但係咁輸

輸到我想買隻白babymax

卡住係入驚畫面

岩岩先玩完打箱 但係咁輸

輸到我想買隻白babymax

卡住係入驚畫面

重裝可以解決
會唔會比人當外掛
會唔會比人當外掛

會,巴打你可以洗定屎忽

有冇人知發生左咩事?
bug左?

有冇人知發生左咩事?
bug左?

App switch完隔太耐入返去就係咁,正常
Reload完入返去就冇問題
會唔會比人當外掛

其他應係電腦黎 放心巴打

有冇人知發生左咩事?
bug左?

App switch完隔太耐入返去就係咁,正常
Reload完入返去就冇問題

唔該哂
卡住入game 畫面, 係味冇得搞

上面咪答左重裝囉

上面咪答左重裝囉

你個名
想問下如果唔記得左個Email有無辦法搵返
想問下如果唔記得左個Email有無辦法搵返

你有冇自己個player id (16個數字果個)?
Sd email去營運度問下,sd下自己d cap圖,自己player名,有咩item之類果d問下可唔可以搵得返?
毛毛其實係咪已經大獎黎?
毛毛其實係咪已經大獎黎?

大獎係100石同50石 毛毛最後一定會送
我卡左係loading個板,入唔到game

me2

me2

一樣重裝都係冇用

me2

一樣重裝都係冇用

Ios定an
我暫時都冇事

有冇試埋熄wifi用4g?
毛毛、米奇、巴斯
應該點揀
新手一問
邊到可以睇d角色有咩技
跳跳虎係咩技 好唔好用

有無可能27秒啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞