[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
200位入殿堂
早講呀大佬我2百20幾位
好似話有殿堂point,應該有野換

外掛狗玩晒 心淡

一個月先拎一次可以換到咩 同埋唔洗分有啲怪,咁咪次次殿堂都係果批人,分掛狗愈開愈多ac嘅話成個殿堂都係外掛狗不是夢

有point 咩?
我只係收左150石
放置左十幾日都未跌出200代表咩

我都唔見有 係樓上巴打話好似會有
我都放置左十幾日

外掛狗玩晒 心淡

一個月先拎一次可以換到咩 同埋唔洗分有啲怪,咁咪次次殿堂都係果批人,分掛狗愈開愈多ac嘅話成個殿堂都係外掛狗不是夢

有point 咩?
我只係收左150石

下期先有殿堂,同會reset
我都放置左一排,重係七十幾

鬼月巴打好耐冇見
仲要下期先有 擺多一個月外掛狗又追多一個月,成個榜都係外掛狗不是夢

有point 咩?
我只係收左150石

鬼月巴打好耐冇見
仲要下期先有 擺多一個月外掛狗又追多一個月,成個榜都係外掛狗不是夢

屌佢 整埋d垃圾 我要更新呀

有point 咩?
我只係收左150石

鬼月巴打好耐冇見

打少左好多
佢又無新野玩

有point 咩?
我只係收左150石

鬼月巴打好耐冇見

打少左好多
佢又無新野玩

係,佢更新真係慢到...開驚到依家都未開放到2000個區出黎

鬼月巴打好耐冇見

打少左好多
佢又無新野玩

係,佢更新真係慢到...開驚到依家都未開放到2000個區出黎

冇分別 咪又係果堆人 都冇人流 等得可能仲耐

鬼月巴打好耐冇見

打少左好多
佢又無新野玩

冇分別 咪又係果堆人 都冇人流 等得可能仲耐

起碼有新地圖,玩兩個月都係果幾張點都悶啦
岩岩終於試到帶新食空氣蕉
想問下關於d寶箱
有無話邊個最勁?
我見藍色圓形8個鐘果個好多錢
不過有個12個鐘, 又少d錢

藍色12最豐富,錢又多肥又多,total有成19~21樣item
紅色12印象中好似得10樣以下item,同埋多d垃圾
想問下關於d寶箱
有無話邊個最勁?
我見藍色圓形8個鐘果個好多錢
不過有個12個鐘, 又少d錢

藍色12最豐富,錢又多肥又多,total有成19~21樣item
紅色12印象中好似得10樣以下item,同埋多d垃圾

紅色12先最正 9金肥 20樣
屌你老味解周任15場第一
爭一場係咁比個松唔知乜鳩係咁用外掛搶第一
屌你老味on99真係唔撚玩

我已經冇解日任週任,有4回拎石先玩下,盃都唔係日日打

我已經冇解日任週任,有4回拎石先玩下,盃都唔係日日打

輕鬆玩
灰撚左,又唔更新又唔UP UR車,
我個ac玩到50lv一架UR車都冇

岩岩all in 750石3次大抽

連一架SR車都冇
棄驚了,垃圾驚,冇引了

連一架SR車都冇
棄驚了,垃圾驚,冇引了

之前越抽越灰,今次all in灰到
呢隻驚0運
前幾日買咗白baymax今日終於抽到UR翼

連一架SR車都冇
棄驚了,垃圾驚,冇引了

之前越抽越灰,今次all in灰到
呢隻驚0運

全賣,棄game, 各位再見
垃圾game,屌都費事屌
其實隻game係咪無乜人玩 玩左岩岩好半個月已經就黎升上第六百名
鮑魚巴打
其實隻game係咪無乜人玩 玩左岩岩好半個月已經就黎升上第六百名

因為隻驚又唔更新又有外掛
鮑魚巴打

挽留唔到
鮑魚巴打

挽留唔到

車隊仲有幾多人
鮑魚巴打

挽留唔到

車隊仲有幾多人

唔好咁
你咁樣我都sad sad地
BTW, 隻game自己唔爭氣,出面仲有好多game可以一試 (雖然我都未有
鮑魚巴打

挽留唔到

車隊仲有幾多人

唔好咁
BTW, 隻game自己唔爭氣,出面仲有好多game可以一試 (雖然我都未有

半退休車手
隻驚明明可以好好玩
出面好似冇咩新驚,有果啲都唔多岩玩

車隊仲有幾多人

唔好咁

半退休車手
隻驚明明可以好好玩
出面好似冇咩新驚,有果啲都唔多岩玩

佢抄下mario kart 都大把野出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞