[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
仲未有活動???

應該就黎結束營運
仲未有活動???

應該就黎結束營運

同感
仲未有活動???

應該就黎結束營運

同感

升爆2件6星感覺就黎打爆機

應該就黎結束營運

同感

升爆2件6星感覺就黎打爆機

3個月都冇就要執
Dllm d bug 多到仆街,佢d 每日活動都打到我火都黎

你講曜日?
Dllm d bug 多到仆街,佢d 每日活動都打到我火都黎

你講曜日?

曜日有咩bug? 改勁啲架車就唔難贏

你講曜日?

應該講即開箱活動打到火

你講曜日?

應該講即開箱活動打到火

其實係訓練EQ

應該講即開箱活動打到火

其實係訓練EQ

好難冇打箱

岩岩發現原來有班外掛狗係俾人扣返好多分
但冇ban到,剩係ban左某幾個

到底係咩原因
又唔見佢賠返我輸俾外掛狗d分俾我
又唔見佢賠返我輸俾外掛狗d分俾我

ban左d外掛狗都gur d 呀
打箱果d時間,係咪只會出拎黎升lv果d素材,唔會出進化果d材料嫁?
同埋點有P幣
新手問題時間

1)多左d車有咩用
抽左兩次250得一部ur

2)洗唔洗抽次零件?

3)咩叫打箱?

4)每日係咪剩係要打五次耀日就無其他野
打箱果d時間,係咪只會出拎黎升lv果d素材,唔會出進化果d材料嫁?
同埋點有P幣

你㩒嗰箱會見到嗰箱裝咩,當然越高級嘅箱開箱時間越長
你賣r以上嘅嘢就有p 幣同錢
同埋點有P幣

你㩒嗰箱會見到嗰箱裝咩,當然越高級嘅箱開箱時間越長
你賣r以上嘅嘢就有p 幣同錢

打箱時間係唔會出素材,我實驗過
剩係會出肥料,錢同垃圾

最開頭出開箱活動果陣我好記得係會出素材,應該係出左曜日之後改撚左
新手問題時間

1)多左d車有咩用

2)洗唔洗抽次零件?

3)咩叫打箱?

1 我只留UR
2 睇你耐性,每日登入有ur送,你可以等拎完第一個月兩張先抽。就算抽最好等UR up先抽
3 每場贏第一 二名 會送一個箱俾你,理論上越高rp ,箱等級越高
4 打賽事贏箱囉

利申:我係新手。以上嘅都可能錯,等補充。
真係要結束營運,仲未有活動嘅。
新手問題時間

1)多左d車有咩用

2)洗唔洗抽次零件?

3)咩叫打箱?

1)多左既車拎去賣(你鐘意可以儲),賣左賺返黎既p幣可以用黎買肥料/素材
2)可以唔洗,第一個月簽到簿會送兩張ur券,有機會抽到零件,到時抽唔到先再用石抽。你依家儲石買左角色先
3)打箱係佢既活動,指定時間(詳情睇公告)內打比賽拎第1/2就會拎到可以即開既箱
4)除左打曜日,新手最好跟下時間打箱,可以快d儲到肥料同埋錢,之後就真係冇野特別野做,所以呢隻game可以hea住玩,目標就係儲夠3UR6星裝就差唔多爆機
你鐘意既可以狂打升上1700以上既master league,4日後第一次出排行榜成績會有獎勵
扣完佢地分咪照用緊
仲要比佢地入埋殿堂,外掛狗名流青史
仲要比佢地入埋殿堂,外掛狗名流青史

營運好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞