[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌,大半個月都未搞外掛
想問下有冇巴打識日文,雖然唔知留唔留到係殿堂,但係反正strong hold住啲石冇用,我想改個名做 外掛狗仆街死
應該點譯做日文

有得改名架咩??

100石改
想問下, 首抽
4星 SR
漢堡包
可唔可以開始?

一開有冇400石送? 有建議抽過 冇就單抽就難D 唔想再抽既可以用住等送既UR卷博抽到車
想問下, 首抽
4星 SR
漢堡包
可唔可以開始?

良心建議抽到UR先開
一架車可以用一世

不過4星SR都開得,早玩早享受,反正頭1個月都會送2張UR券
聽日放假,打左差唔多3粒鐘,終於打到上20000
完成心願了
完成心願了

2萬
完成心願了

巴打係咪淨係玩緊一隻GAME
完成心願了

好似係第2隻game黎
我2個account都係得8千幾9千
2萬 表示投降
完成心願了

好似係第2隻game黎
2萬 表示投降

NONO
我問緊係咪淨係玩一隻GAME,
唔係問緊係咪同一隻GAME
完成心願了

好似係第2隻game黎
2萬 表示投降

NONO

梳9 未瞓醒睇錯

好似係第2隻game黎
2萬 表示投降

NONO

梳9 未瞓醒睇錯

以前有玩白貓不過棄左

好似係第2隻game黎
2萬 表示投降

NONO

梳9 未瞓醒睇錯

以前有玩白貓不過棄左

唔怪我,我玩緊3隻GAME,分比賽車既時間好小
今日1點-3點有維護,之後有更新

屌!終於肯更新喇咩

屌!終於肯更新喇咩

平時都係凌晨先維護,今次竟然晏晝就更新
唔知有咩新野

屌!終於肯更新喇咩

唔知有咩新野

好期待添 話說白貓我都已經唔多想開..

屌!終於肯更新喇咩

唔知有咩新野

正呀,搞外掛出新角色啦

BTW,佢依家係咪諗住個個禮拜週末都派90石
係咪慘到咁呀,個個禮拜都派咁多石留人

屌!終於肯更新喇咩

唔知有咩新野

正呀,搞外掛出新角色啦

冇咩活動送下石係應該
加上已經冇左開波個400石
新玩家點頂

唔知有咩新野

正呀,搞外掛出新角色啦

冇咩活動送下石係應該
新玩家點頂

個個禮拜都送石真係好癲
初頭仲以為隻game應該係姑鳩寒,點知咁大方

唔知有咩新野

正呀,搞外掛出新角色啦

冇咩活動送下石係應該
新玩家點頂

個個禮拜都送石真係好癲

係,佢之前啲豪華活動明明仲係幾日送一次15石,依家普通一個週末都30石一日
希望今次出埋SKIN啦,唔係真係有石冇訂洗

冇咩活動送下石係應該
新玩家點頂

個個禮拜都送石真係好癲

係,佢之前啲豪華活動明明仲係幾日送一次15石,依家普通一個週末都30石一日

留左2000石又冇野抽
依家有送石既打完任就熄game

個個禮拜都送石真係好癲

留左2000石又冇野抽

我都sh左2700石了
可唔可以換真錢俾我

冇咩活動送下石係應該
新玩家點頂

個個禮拜都送石真係好癲

留左2000石又冇野抽

我都差唔多 曜日都懶得解

個個禮拜都送石真係好癲

留左2000石又冇野抽

我都sh左2700石了
可唔可以換真錢俾我

你冇課點解會有咁多 我SH左咁耐都係得1400
你地好犀利留到咁多石
我初初on99冇刷到就直接開波 浪費左好多石抽
但抽極都抽唔中車 直至UR卷先送第一架UR
其實好想中冰翼好L型 飄飄下
依家得9百幾粒仲要上期冇買新角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞