[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
上次活動已經係12月31個簽到活動

半放棄狀態
想問下除咗加速度
另外嗰兩個能力值係咩黎 同埋有咩用

一個係速度
一個係power
速度應該係最高速度
power有巴打話係飄移果陣易啲撞郁人

成日無啦啦比人撞到中bug/車頭掉轉
執笠未
執笠未

搵唔到驚轉場
個dino又話引退,結果又改個名出返黎
好心係棄就男人老狗乾脆d啦

改左咩名?難怪好似冇見佢呢一兩日
想問下而家邊個人物最勁
想問下而家邊個人物最勁

人物只係輔助

外掛先係核心
想問下而家邊個人物最勁

萬用平實型:白baymax
速度型:米奇,米妮,跳跳虎,毛毛(暫時冇得賣)
攻擊打到人陷家產型:紅baymax,維尼

改左咩名?難怪好似冇見佢呢一兩日

前幾日改左個名叫咩咩引退,依家改左係★改★
想問下而家邊個人物最勁

我而家個setting係power 最高 係咪應該揀返攻擊個兩隻
想問下而家邊個人物最勁

人物只係輔助

外掛先係核心

依排玩多左都唔見人開外掛喎
想問下而家邊個人物最勁

人物只係輔助

外掛先係核心

依排玩多左都唔見人開外掛喎

外掛都嫌隻game悶棄哂game
玩日任都可以連續2場retire 營運係唔係想迫走我
愈來愈冷清
爛尾驚
我仲有moon post架

moon 住佢幾時執

moon 住佢幾時執

第一個post睇住佢開到依家

moon 住佢幾時執

第一個post睇住佢開到依家

Me2
執柒左佢啦

連續4場麵係我地4個玩

連續4場麵係我地4個玩

幾時有個豪中中
想問下而家邊個人物最勁

我而家個setting係power 最高 係咪應該揀返攻擊個兩隻

想問下而家邊個人物最勁

巴打仲未買
power同你攻唔攻擊其實冇咩關係,唔好比佢呃左
維尼同紅醫神衝線果陣冇影響力,好易比人終點前爆過,跑第一果陣又廢左招技,留後想陰人果陣比人擋左又食得屎,所以通常都跑第2/3,唔好彩仲會跑尾,所以算難用
新玩想贏多啲一定係白醫神
不過加速果啲都中中挺挺
個人認為白醫神>加速系>攻擊系>>>>>唐老鴨>>……>胡迪

巴打仲未買
power同你攻唔攻擊其實冇咩關係,唔好比佢呃左
維尼同紅醫神衝線果陣冇影響力,好易比人終點前爆過,跑第一果陣又廢左招技,留後想陰人果陣比人擋左又食得屎,所以通常都跑第2/3,唔好彩仲會跑尾,所以算難用
新玩想贏多啲一定係白醫神
不過加速果啲都中中挺挺
個人認為白醫神>加速系>攻擊系>>>>>唐老鴨>>……>胡迪

我買左紅baymax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞