[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
新玩家加入
如果抽到SR車係咪已經可以起手
定刷到有UR先
新玩家加入
如果抽到SR車係咪已經可以起手
定刷到有UR先

Ur啦
刷到一架可以用一世
我依家半收皮狀態 連login 都懶得去login
我想問一個大彎,分開幾次飄快D定係等佢PERFECT 快D?
快啲出ur up 我all in埋佢再唔齊件我收皮
我依家半收皮狀態 連login 都懶得去login

我都係更新左先算
我想問一個大彎,分開幾次飄快D定係等佢PERFECT 快D?

perfect 會快啲,尤其紅perfect,不過綠色就per唔per都差唔多

ur up紅醫車我都allin埋算 啲石放係到都冇地方用

依家比人屈緊啲零件 個個6星車基本應該好多人全副6星max

依家比人屈緊啲零件 個個6星車基本應該好多人全副6星max

我都想佢快d up
好想我哥個ac都齊ur
屌 俾你地講一講真係up左

快啲叫你阿哥抽

快啲叫你阿哥抽

抽左3次10+1
剩係中bighero6個男主架車(本身已經有一架
之後拎d sr去合,合左四方型果架ur,都唔錯啦起碼幾實用

之後再抽10+1零件,冇ur
抽左60抽零件 得2ur
好野
合左三十萬件啲sr全部變返sr
聽日中埋最後一張ur卷再唔中勁野棄驚
我因間都抽1000石試水溫

燈死你
ur up 無感 慘啦
ur up 無感 慘啦

Ur 100%都救唔到呢隻辣殺驚
10抽 0ur
十抽單抽出左部藍色加速無敵車同一部6星hr,過多陣抽埋750石佢,見好就收住先

燈死你

仲有30抽 一定出到紅醫車
allin 2500石 4部UR 3部 長方形車
垃圾game 棄驚玩第隻
allin 2500石 4部UR 3部 長方形車
垃圾game 棄驚玩第隻

我之後10抽0UR
再hold半粒鐘先抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞