[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

點解eason巴唔係用加速無敵車?

抽到加速無敵車果陣我呢架都已經升左上5星,無理由放棄呢架走去升第2架掛

已經呢架用慣左都好正,個樣又型仔

抽到加速無敵車果陣我呢架都已經升左上5星,無理由放棄呢架走去升第2架掛

而家你可以升返無敵車了
有冇巴打一齊解廿石果個任
一齊玩兩鋪

yup we are fd

巴打叫咩名?
而家開game

巴打叫咩名?
而家開game

e,睇錯野

巴打叫咩名?
而家開game

Rayzz5 開緊女友ac

巴打叫咩名?
而家開game

Rayzz5 開緊女友ac

磨練 jjjjjjj7 4634 8172 1576 8723
請巴打add我一路開緊game
fd list見你唔到
今日個廿石點攞 點樣友達兩回

add我
跑兩場
搞掂
快點來add我

今次真係友達兩回黎 一定要真係邀FD玩,琴日個更新可能偷偷地更左依樣,跟住今日就開個友達活動出黎

今次真係友達兩回黎 一定要真係邀FD玩,琴日個更新可能偷偷地更左依樣,跟住今日就開個友達活動出黎

屌我以為又兩次第一 跑第二次見到個掛狗dino心諗大獲好彩都第一左

add我
跑兩場
搞掂
快點來add我

邀fd整返好?

add我
跑兩場
搞掂
快點來add我

邀fd整返好?

整番好啦 依個活動就係特登同你講邀FD整好同埋個友達兩回都整番好

add我
跑兩場
搞掂
快點來add我

邀fd整返好?

整番好啦 依個活動就係特登同你講邀FD整好同埋個友達兩回都整番好

其實我一路以黎都冇壞過同fd賽車
全an機唔知關唔關事
新手留名

UR 卷抽極都係車
想問下邊架有前途D

圖鑑 UR 第 3 架 <- 過圈加速,好似無用,但已升左 5 星
圖鑑 UR 第 2 架 <- 跟尾加速? 但加速度低,我技術差時時會刷邊
圖鑑 UR 尾 3 架防雷車 <- 依架我都知廢
新手留名

UR 卷抽極都係車
想問下邊架有前途D

圖鑑 UR 第 3 架 &lt;- 過圈加速,好似無用,但已升左 5 星
圖鑑 UR 第 2 架 &lt;- 跟尾加速? 但加速度低,我技術差時時會刷邊
圖鑑 UR 尾 3 架防雷車 &lt;- 依架我都知廢

過圈加速
我都係用佢

我覺得帶緊頭果陣招技好鞏固到自己個優勢,其實都幾實用架
新手留名

UR 卷抽極都係車
想問下邊架有前途D

圖鑑 UR 第 3 架 &amp;lt;- 過圈加速,好似無用,但已升左 5 星
圖鑑 UR 第 2 架 &amp;lt;- 跟尾加速? 但加速度低,我技術差時時會刷邊
圖鑑 UR 尾 3 架防雷車 &amp;lt;- 依架我都知廢

過圈加速
我都係用佢

我覺得帶緊頭果陣招技好鞏固到自己個優勢,其實都幾實用架

Thx
咁我繼續儲素材升

唔記得留 ID,求加
game 名: f0098
ID: 2917-2647-3565-6568
想問下呢隻game係唔係ios玩先順
我用s7 edge玩lag到hi hi

我an nexus 5x玩都順,不過用垃圾4g玩會順過用wifi玩
屌喇星臨結算 d外掛狗又死撚晒出黎
惡到仆街,依家佢地可以直接撞到你入bug
痴撚線

垃圾營運整極都封唔撚晒d外掛,屌執柒左佢啦
痴撚線

點撞法
痴撚線

點撞法

依家見到外掛就OFF算 廢事同佢地鬥氣
痴撚線

點撞法

係咪個snow.BH 見佢可以閃去前面地底再上返地面 以前已經見過

點撞法

係咪個http://snow.BH 見佢可以閃去前面地底再上返地面 以前已經見過

Kuroshi
第14名果個
連十年冇見過既CALVAN都出埋黎

同佢地一齊過彎果陣俾佢一撞會插撚左入牆
一係彈左出去,唔止一次

頭先連續5 6場都係見佢地成場飛黎飛去,痴撚線
成場唔見人,臨到終點就突然飛出黎搶左個第1
同埋同佢地同場,隻白baymax就9成撞唔撚到item,我開始覺得佢地真係關佢地事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞