[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
仲有一條問題
就係強化架車/裝, 係唔係亂餵就得
EXP果d當然餵
其實係咪HR或以下都係餵
咩都唔駛賣
Thank you

R或以上千祈唔好食 賣左佢有P幣

即係R以下全餵
R或以上全賣?

我個人係
仲有一條問題
就係強化架車/裝, 係唔係亂餵就得
EXP果d當然餵
其實係咪HR或以下都係餵
咩都唔駛賣
Thank you

即係R以下全餵
R或以上全賣?

個人做法係只餵肥,普通車全部留/賣,R以上果啲賣唔賣哂就睇你,可以儲都可以賣,賣完有P幣可以用黎換5星肥,咁你升做6星車就會快啲
不過我個人就部部都留番一架黎儲下嘅

另外召喚EASONFAN,我想問你果部透明車係 賣車果版到 張縮圖睇唔睇到佢係透明 廢事第時啲券抽到但係自己唔知,賣撚左就DUM春

即係R以下全餵
R或以上全賣?

我個人係

SR都賣?

UR>SR>R>HR>H

即係R以下全餵
R或以上全賣?

我個人係

SR都賣?

UR>SR>R>HR>H

你見靚咪可以儲左佢唔賣,覺得唔靚果啲咪賣唔賣都得,冇限死嘅
咁招技係有得升就升, 一話點?

招技睇下咩技啦,有啲技好鬼廢就唔好升啦,同埋升技好貴,我升左13LV左右,都要8萬升一次,一次又加得2%,所以我都冇再升落去,SH住幾十萬睇下佢會唔會升技有特價

招技升唔升得過就等其他巴打答你啦,不過只建議升UR裝嘅技,因為最後一定會轉UR裝,咁你SR升幾高都冇用了
咁招技係有得升就升, 一話點?

除非多錢到無掟洗
如果唔係,我都係升到15lv左右算
跳跳虎係唔係都好L勁
最後一圈, 成圈加速?

加速系車手唔會太差,不過白醫神>>>>...>ALL,跳跳虎好似係一過第2圈果下會加速一次 唔記得佢係加速一次果招定成圈加速果招
有冇巴打都係好耐冇玩過恐龍場 定得我係咁

幾日冇玩過..同埋上上落落個場都冇玩過
最多係火龍場

即係R以下全餵
R或以上全賣?

個人做法係只餵肥,普通車全部留/賣,R以上果啲賣唔賣哂就睇你,可以儲都可以賣,賣完有P幣可以用黎換5星肥,咁你升做6星車就會快啲
不過我個人就部部都留番一架黎儲下嘅

另外召喚EASONFAN,我想問你果部透明車係 賣車果版到 張縮圖睇唔睇到佢係透明 廢事第時啲券抽到但係自己唔知,賣撚左就DUM春

左邊果部係半透明果架,顏色code係(CR)
我留意到所以半透明既車都係呢隻紅色半透明,冇見過其他色
所以你應該一抽到見係呢隻紅紅地色就知係半透車

最多係火龍場

講開又講,我昑晚刷左3個鐘分都冇玩過
可能有bug又修正緊

最多係火龍場

講開又講,我昑晚刷左3個鐘分都冇玩過
可能有bug又修正緊

唔怪得好似少左比人屈傳送門

拎晒d p幣黎買金銀肥,清晒個倉全部肥料,終於岩岩好升埋隻翼上6星max
暫時爆機了

拎晒d p幣黎買金銀肥,清晒個倉全部肥料,終於岩岩好升埋隻翼上6星max
暫時爆機了

你都未升爆啲技
利申:仲係全5星

暫時爆機了

你都未升爆啲技
利申:仲係全5星

醫神無敵
整返邀好友都算做左d野

玩幾場都仲兩次bug

暫時爆機了

冇冰翼冇動力上6星翼....
夠錢夠料都唔多想升

暫時爆機了

點解eason巴唔係用加速無敵車?

暫時爆機了

冇冰翼冇動力上6星翼....
夠錢夠料都唔多想升

好快就抽到架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞