[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實係我玩得唔夠多定點 依排好少遇到外掛
勝率都上升緊...
勝率都上升緊...

你幾多分?
勝率都上升緊...

你幾多分?

勝率都上升緊...

你幾多分?

高分到呢
依家啲外掛狗係咪可以用埋大型道具 兩場都見到有

我尋日玩第一條賽道 全場無紅醫 但一標前就中紅醫導彈 連中3次到完場 唔係外掛係咩

我都試過好多次明明冇piglet
但中蕉之後暈勁撚耐,好on9
依家啲外掛狗係咪可以用埋大型道具 兩場都見到有

我尋日玩第一條賽道 全場無紅醫 但一標前就中紅醫導彈 連中3次到完場 唔係外掛係咩

有無試過 無啦啦會踩蕉皮自轉

係係咪俾毛毛撞到自轉咋?

係係咪俾毛毛撞到自轉咋?

應該唔係 我仲係第1望到上面條巴第2個架同我有一段距離

無啦啦自轉 有時轉完個畫面側佐
其實呢個game仲有無得救?

過多排啦,等啲外掛狗玩厭啦

佢地未厭 我怕我地已經厭左先呢

其實隻驚我玩左一個月到已經悶左 不過冇野做開黎玩兩手係幾過癮既 如果冇外掛既話

其實隻驚我玩左一個月到已經悶左 不過冇野做開黎玩兩手係幾過癮既 如果冇外掛既話

感覺營運已經放棄左隻game
正常一隻game 有乜可能成個月冇更新

我都睇怕要棄驚
我岩岩打箱時間玩左幾場 玩到谷鬼氣 幾場都係你領先緊個陣 十九幾個道具同時間掉過黎 都痴孖根 點玩呀大哥

我都睇怕要棄驚
我岩岩打箱時間玩左幾場 玩到谷鬼氣 幾場都係你領先緊個陣 十九幾個道具同時間掉過黎 都痴孖根 點玩呀大哥

好正常喎你係頭位
如果冇乜道具打你一定全電腦黎啦
打箱時間一定個個加additional道具
俾你都會啦

1min

想問吓呢個SR轆個技係咩?
而家用緊HR轆,如果轉呢個SR轆就要放棄咁多數值(如圖示),其實抵唔抵

加速機率無敵 好好用

而家用緊HR轆,如果轉呢個SR轆就要放棄咁多數值(如圖示),其實抵唔抵

加速機率無敵 好好用

所以犧牲d數值都抵?

SR本來就高級過HR 技能仲好用
完全冇需要考慮 直接升SR
想問下除咗加速度
另外嗰兩個能力值係咩黎 同埋有咩用
想問下除咗加速度
另外嗰兩個能力值係咩黎 同埋有咩用

一個係速度
一個係power
速度應該係最高速度
power有巴打話係飄移果陣易啲撞郁人

加速機率無敵 好好用

所以犧牲d數值都抵?

諗都唔諗升上6星 好好用

邊個巴打

改左名
上次活動已經係12月31個簽到活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞