[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
diu佐聲

一睇就知過程係青空拎完傳送門神速超車尾燈都見唔到

有咩慘過車都未開就知輸硬
完全輸係起跑線

上到50%既一刻,希望可以keep到

好勁 勁到我想放棄巴斯
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/16/232210_8cd73c983c0f882cda5b8d119c0b2821.jpg[/img]

咩料呀 明明第一個衝線竟然當我過唔到終點
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/16/232210_8cd73c983c0f882cda5b8d119c0b2821.jpg[/img][/url]

咩料呀 明明第一個衝線竟然當我過唔到終點

好勁 勁到我想放棄巴斯

全6星

好勁 勁到我想放棄巴斯

全6星

隻翼未
仲未儲夠錢同肥升上去
今晚返去再打個template去report班外掛狗先

麻煩大家講下d疑似外掛狗既名同行為
以我所知LIQUI, dino, stump07就一定係架喇
Nomad就疑似係

不過今次真係好難去cap圖做證據
佢地d無限item/周圍閃跟本cap唔撚到

係咪nomad 咁夜都仲掛緊

以我所知LIQUI, dino, stump07就一定係架喇
Nomad就疑似係

屌連續兩鋪

Nomad就疑似係

屌連續兩鋪

Nomad就疑似係

屌連續兩鋪

唔夜啦,5點都仲會見到佢呀

屌連續兩鋪

開始見到轉玩毛毛既人換返米加 今日仲見到dino轉左跳跳虎

屌連續兩鋪

大英雄聯盟個男主角連外掛狗都唔用 到底有冇人買過佢 閃去你隔離電一下再閃去,幾型

大英雄聯盟個男主角連外掛狗都唔用 到底有冇人買過佢 閃去你隔離電一下再閃去,幾型

打100場都未必有人用 之前有巴打話後悔買左 招技唔夠屈根本唔值490 除非改返勁啦

打100場都未必有人用 之前有巴打話後悔買左 招技唔夠屈根本唔值490 除非改返勁啦

我直情未見過人用 淨係曜日見過佢出場
係囉,真係唔值490,不過唔會改勁架啦,隻唐老鴨都未改啦 不過男主角平啲嘅話可能入手一隻
屌,3張ur勞都中車
媽呀
屌,3張ur劵都中車
媽呀
11點 意味住個外掛又出現了

我都同佢打過一次

我都同佢打過一次

我昑晚同佢打過一次
我行緊第2圈果陣見到佢仲行緊第1圈(即係好似人地斷左線咁),睇上面佢係第4緊
心諗唔通佢外掛失靈

到出成績果陣佢竟然係第2,on9

我都同佢打過一次

我昑晚同佢打過一次
我行緊第2圈果陣見到佢仲行緊第1圈(即係好似人地斷左線咁),睇上面佢係第4緊
心諗唔通佢外掛失靈

講堅我覺得頭50應該有一半係外掛
屌,3張ur勞都中車
媽呀

中左邊三部車

我都同佢打過一次

我昑晚同佢打過一次
心諗唔通佢外掛失靈

你點解知佢第幾 成日覺得上面條線好on9,分唔到貼自己屎忽果個邊個黎

我都同佢打過一次

我昑晚同佢打過一次
心諗唔通佢外掛失靈

講堅我覺得頭50應該有一半係外掛

我依家見到日文名已經覺得係外掛
仲未有活動???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞