[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我得5千幾分都要同e神巴對戰
公平咩

聽講個easonfan好廢架啵
但恭喜你壓贏左個外掛狗

渣ga

我得5千幾分都要同e神巴對戰
公平咩

但恭喜你壓贏左個外掛狗

渣ga

教主降左一名wor

但恭喜你壓贏左個外掛狗

渣ga

教主降左一名wor

邊個係教主

Between d外掛狗刷分刷到on9
個stump07已經上到22000
我目標係結算前過埋絕望就夠了

但恭喜你壓贏左個外掛狗

渣ga

教主降左一名wor

邊個係教主

外掛狗臨結算一粒鐘就解封道終點傳送門,爆過哂你頭

教主降左一名wor

邊個係教主

教主咪醫神巴 唔係佢傳播醫神教咩
Btw岩岩撞到大肉腸g2

教主降左一名wor

邊個係教主

巴打你咩名 我冇點加啲巴打,因為加黎都冇得一齊玩,好似冇咩用咁
依家加番你

邊個係教主

鬼月巴先係lihkg第一個買白醫神

鬼月巴先係lihkg第一個買白醫神

記錯左
咁多巴打未訓,其實係咪就係你地晚晚係到控住啲外掛狗

本身係fd list了 依家撞唔到stump047

係,岩先玩左幾場淨係見過一隻改掛狗,玩得好爽,不過冇電了
知係邊個啦,下次見到實追住你黎爆

我驚你又比人龜昨

我驚你又比人龜昨

你負責擋龜我負責爆你菊
新手, 有幾個問題請教
1) 係唔係UR車最勁, 一定要用UR?
2) 幾時買角色?
3) 可唔可以簡單講下車庫果6個選項分別係咩?
無限感激

1) 係,唔係,你唔用都會玩到隻GAME
2) 我就最優先買角,初期角既功能比車明顯,同埋你要玩住黎升佢,早買早升,車有錢就基本上升到
3) 無開GAME睇,無記錯係
揀車同角/強化/升車既技
唔記得/進化D車既星數/ 唔記得
新手, 有幾個問題請教
1) 係唔係UR車最勁, 一定要用UR?
2) 幾時買角色?
3) 可唔可以簡單講下車庫果6個選項分別係咩?
無限感激

1) 係,唔係,你唔用都會玩到隻GAME
2) 我就最優先買角,初期角既功能比車明顯,同埋你要玩住黎升佢,早買早升,車有錢就基本上升到
3) 無開GAME睇,無記錯係
揀車同角/強化/升車既技
唔記得/進化D車既星數/ 唔記得

原來唔記得個2個係合成同賣
我想問吓刷首抽
點樣唔玩教學就攞400石?

其實依家新玩仲有冇400石
佢應該會問你跳唔跳教學
我想問吓刷首抽
點樣唔玩教學就攞400石?

400石冇左好耐,依家得招待既400石(比較麻煩)

唔想煩既就咁刷單抽,好似都可以抽到3下
屌,大半個月都未搞外掛
想問下有冇巴打識日文,雖然唔知留唔留到係殿堂,但係反正strong hold住啲石冇用,我想改個名做 外掛狗仆街死
應該點譯做日文

用邊個好?

用邊個好?

碌當然UR
翼用住SR先啦
屌,大半個月都未搞外掛
想問下有冇巴打識日文,雖然唔知留唔留到係殿堂,但係反正strong hold住啲石冇用,我想改個名做 外掛狗仆街死
應該點譯做日文

有得改名架咩??
屌,大半個月都未搞外掛
應該點譯做日文

有得改名架咩??

有,左上角profile撳入去
盛惠100石
屌,大半個月都未搞外掛
應該點譯做日文

有得改名架咩??

有,左上角profile撳入去
盛惠100石

佢都唔更新,啲石擺係到都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞