[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
矅日果d每日只可打5場?

進化道具點打出黎?

錯每日5場 斷線失敗都count
進化道具開箱機機率出/ 每日任/ P幣換

點解右手邊 「每日xxx」 左邊個icon禁極都冇反應?

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

笑左

笑撚死
冇活動

點解右手邊 「每日xxx」 左邊個icon禁極都冇反應?

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

笑左

笑撚死
冇活動

明明隻game fix d bugs 同外掛
再改一改傳送門既唔公平(私心)
我覺得已經好好玩
我覺得已經好好玩

冇錯...唔出新場都出下新角色/車個啲呀大佬
我覺得已經好好玩

會唔會成為最快玩完嘅Game?
我覺得已經好好玩

傳送門真係太鳩,玩成場最後比人個傳送門逆轉,真係唔知果場玩左啲咩,仲要第一係拎唔到傳送門
我覺得已經好好玩

兩個月都唔算好快既
我覺得已經好好玩

傳送門真係太鳩,玩成場最後比人個傳送門逆轉,真係唔知果場玩左啲咩,仲要第一係拎唔到傳送門

我覺得已經好好玩

兩個月都唔算好快既

V.1.5.0.
而家13lv 架4星ur車max lv左,但冇進化道具升做5星
仲有咩可以玩落去?

買左白baby,淨番100石
而家13lv 架4星ur車max lv左,但冇進化道具升做5星
仲有咩可以玩落去?

買左白baby,淨番100石

打箱,升零件,練習技術,抽野,升杯打排位。最後等佢更新(希望)
有2200石都唔知做咩好

抽車/配件囉

抽車/配件囉

之前1700石爆死左

抽車/配件囉

無野想要
幾時出LOTSO

想問下呢個個技係咩?

想問下呢個個技係咩?

第一圈快啲掛 望落冇乜用

想問下呢個個技係咩?

第一圈快啲掛 望落冇乜用

隻驚做乜撚野事

隻驚做乜撚野事

艾瘋撚表示乜都冇

隻驚做乜撚野事

艾瘋撚表示乜都冇

我岩先都想講無咪比人hack撚埋咁柒

隻驚做乜撚野事

艾瘋撚表示乜都冇

tttest

隻驚做乜撚野事

艾瘋撚表示乜都冇

tttest

android 表示乜野都冇

隻驚做乜撚野事

艾瘋撚表示乜都冇

tttest

android 表示乜野都冇

我都an,睇住佢test左幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞