[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
豪大大太強了 屌打了我

你叫咩名?

佢咪豪大大

大家估下幾時執粒

可能已經執左,等依家啲玩家月卡完埋先正式執

其實佢仲有方案可以留得住d玩家?可以做d咩?我唔明牙
出新活動 新車 新場 新人物 已經可以唔執
利申 啲場玩到厭曬
出新活動 新車 新場 新人物 已經可以唔執
利申 啲場玩到厭曬

出最尾個杯
大家估下幾時執粒

冇架喇
外掛狗又唔ban,又冇新野
邊有公司出隻game咁撚頹架,仲要係同disney合作都搞成咁
驚已棄
轉玩傳說對決
點解我down唔到
佢叫我轉去日本apple store
之後又轉返我去HK
點解我down唔到
佢叫我轉去日本apple store
之後又轉返我去HK

入左日本apple ac未?

冇架喇
外掛狗又唔ban,又冇新野
邊有公司出隻game咁撚頹架,仲要係同disney合作都搞成咁

唒左
驚已棄
轉玩傳說對決

睇黎係最後一個post
我都唔想佢搞成咁 我大拿拿課左三舊水
我都唔想佢搞成咁 我大拿拿課左三舊水

橙牙
隻驚一味送石又唔更新係咩玩法?
我未玩過一隻手機game咁快收皮

咁耐以黎淨係更新過兩三次,係咪出兩次新角,一次曜日同開左一次1700區

點解右手邊 「每日xxx」 左邊個icon禁極都冇反應?

咁耐以黎淨係更新過兩三次,係咪出兩次新角,一次曜日同開左一次1700區

好似係
日本仔唔係做咩都咁認真既咩,做咩隻驚咁hea既?

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

咁即係冇得抽毛毛?

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

咁即係冇得抽毛毛?

仲毛毛?

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

笑左

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

笑左

絕版毛毛

因為果個係活動icon
而而家根本冇活動

笑左

絕版毛毛

矅日果d每日只可打5場?

進化道具點打出黎?
矅日果d每日只可打5場?

進化道具點打出黎?

有錯每日5場 斷線失敗都count
進化道具開箱機機率出/ 每日任/ P幣換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞