[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
點解賽緊見唔到其他對手 無啦啦幫我換車開波

換車果度我岩岩上面個reply岩岩好講左,新機能
我頭先都中左伏

見唔到對手我同你一樣,應該又bug撚左
俾外掛狗屌打緊
新系統將車同零件,地圖分左4屬性
Speed/accelerate/power/balance
可以手動砌隊/系統幫你砌最岩用既車,入場抽場會跟據地圖既屬性自動幫你揀你果隻屬性砌好既車

即係叫你課金抽齊和屬性既車同零件
Sh左4500石終於可以用下

咁你呀哥果幾架雪車係咪同屬

我頭先都中左伏

俾外掛狗屌打緊

又冇搞外掛

我頭先都中左伏

俾外掛狗屌打緊

又冇搞外掛

根本從來冇搞過
新系統將車同零件,地圖分左4屬性
Speed/accelerate/power/balance
可以手動砌隊/系統幫你砌最岩用既車,入場抽場會跟據地圖既屬性自動幫你揀你果隻屬性砌好既車

即係叫你課金抽齊和屬性既車同零件
Sh左4500石終於可以用下

咁你呀哥果幾架雪車係咪同屬

我阿哥有成set雪車,fatfat啦呢鋪

砌到全車同屬好似有加乘,唔係好肯定
升爆隻加速翼再睇睇
緊急停左ser

It狗終於知道出左事了
緊急停左ser

It狗終於知道出左事了

岩岩先更新完 話唔定好似恐龍場咁,有bug咪del左佢

btw,外掛又唔見佢停ser搞
緊急停左ser

It狗終於知道出左事了

岩岩先更新完 話唔定好似恐龍場咁,有bug咪del左佢

btw,外掛又唔見佢停ser搞

依家好似係成個online比賽不論咩map都bug晒
睇黎要成個server del左佢先掂

佢根本冇心搞外掛,佢之前都冇ban過人,剩係扣佢地分就算
又冇fix返d漏洞
又入唔到 汁粒未
總結係?
總結係?

辣殺營運
總結係?

辣殺營運

去玩釣魚? 新game
又更新,停ser
頭先4 點幾衝入去

抽左700 石,一件ur 配件都無
頭先4 點幾衝入去

正常發揮啦
頭先4 點幾衝入去

正常發揮啦

我淨係想要一件高加速ur 翼

頭30 日登入送個ur 轆同翼比我賣左 :(

唔通要練小帳 , 小帳仲齊
當初無玩小帳因為skip 左新手教學
無左400 石 點知抽2 件ur 配件
剛剛仲有白醫
Shit... 緊急補償石
抽多兩抽中個 ur 龜轆

我想要翼呀,有個hr 防飛彈可以升6 星了
仲升到50% ....
屌 更新完係咁俾人用portal屈機,痴撚線
我覺得新介面好lag既
btw,原來佢架車個類型係跟番你型號,即係坦克車一定係power型,如果同一個類型有加成,咁真係極on9,即係坦克車要配番佢啲垃圾power裝,配其他就食唔到個加成,咁好唔靈活變左全部都一set set咁,除左要黎屈你抽車都唔知有乜好
所以easonfan呀哥所有雪車都應該係同一個類型,即係冇鳩用
所以easonfan呀哥所有雪車都應該係同一個類型,即係冇鳩用

仲比唔比機會隻GAME
我覺得新介面好lag既
btw,原來佢架車個類型係跟番你型號,即係坦克車一定係power型,如果同一個類型有加成,咁真係極on9,即係坦克車要配番佢啲垃圾power裝,配其他就食唔到個加成,咁好唔靈活變左全部都一set set咁,除左要黎屈你抽車都唔知有乜好

佢係逐件零件計
同埋佢係每個屬性分開砌隊,抽地圖果陣抽中咩屬性就自動幫你揀用邊隊

白字係本身車同零件加埋既數值
綠字係屬性加乘數值
可以睇到最理想緊係砌到3件同屬性既UR既6星max

但其實是但一件中屬性就已經有加乘數值

咁每一種屬於都是但有一件擺入隊都叫食到少少既
但要升爆6星max先值得咁擺,如果唔係暫時一套走天涯都夠打既
點降會開左新帳。。
明明d 老作電郵之前開過刷帳

宜家又再開過 ?

我連正身個ac 都入唔番。。。

得跟google 個小帳入到
一句講晒,新system係for課長抽晒全屬既車+零件出黎屌打你地
0課狗都係抽到咩就將就用住先

不過我諗應該冇人想再課落呢隻驚
課到幾撚勁都唔夠外掛打
有冇人知幾時派結算獎勵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞