[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我卡左係loading個板,入唔到game

me2

一樣重裝都係冇用

Ios定an
我暫時都冇事

有冇試埋熄wifi用4g?

今朝入得返啦

屌啦聲 幾時整呀 卡bug卡到完場
用開巴斯 係咪可以無視毛毛
第一個個係咪外掛 啲乾坤大來移好屈機 食晒冰飛彈都係我前面
用開巴斯 係咪可以無視毛毛

巴斯加速 耐過 毛毛
利申:巴斯死忠

翼 同 車輪 都有一樣 效果
咁會唔會 累計加埋一齊
定係 只會計高percentage果個?

有無可能27秒啊

27秒係得既。穿佐2次時空門

玩完大叫左聲 垃圾yammimi!!

第一場贏到呢個外掛
有毛毛係咪唔洗買新角住?
有毛毛係咪唔洗買新角住?

可以唔洗
可以儲下石睇下佢呢排會唔會再出新角
毛毛、米奇、巴斯
應該點揀

有巴打好似話巴斯個被動加埋平時飄移,所以理論上巴斯最快
新手一問
邊到可以睇d角色有咩技
跳跳虎係咩技 好唔好用

去圖鑑有日文睇到角色咩技 唔明就上黎問巴打
利申 我都唔明

有無可能27秒啊

27秒好似6星車就跑到,之前見比1lv毛毛打爆果個easonfan都好似跑27
第一個個係咪外掛 啲乾坤大來移好屈機 食晒冰飛彈都係我前面

外掛老屎忽都唔識
唔明點唔樣唔刪game刷首抽...
Disconnect之後注冊 之後再dicsconnect?

係呀 gmail可以亂打,唔洗確實存在,不過記得抄番低個gmail,因為如果佢無端端同你入左第個人ac,你要靠知gmail入番自己ac
有啲人好似可以係不斷用道具咁

有無可能27秒啊

27秒好似6星車就跑到,之前見比1lv毛毛打爆果個easonfan都好似跑27

邊個easonfan咁辣殺

Between岩岩諗住打一鋪就即刻有電話黎,點解要迫害我

好無奈 x( 一撞到架結咗冰嘅車就咁。。。
大家通常因為咩情況就會咁?

撞冰,快得濟撞牆,俾人撞完變到咁都試過
由一開始個bug已經係度,到依家都未fix到,辣殺營運

撞冰一定變鐵達尼是常識吧
我都喺第一次撞冰撞到咁

撞冰,快得濟撞牆,俾人撞完變到咁都試過
由一開始個bug已經係度,到依家都未fix到,辣殺營運

咪喺 我第一次撞到咁 到宜家仲未可以成功同fd聯線玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞