[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
大肉腸++
個個訓哂覺 沒人和我隻秋

琴晚好早訓左

留明今晚再戰
但早少少11點得唔得

有冇位

今晚就要選出連登車神

結果係點?

結果係又訓左
大肉腸++

琴晚好早訓左

留明今晚再戰
但早少少11點得唔得

有冇位

今晚就要選出連登車神

結果係點?

結果係又訓左

大肉腸++

琴晚好早訓左

留明今晚再戰
但早少少11點得唔得

有冇位

今晚就要選出連登車神

結果係點?

結果係又訓左

11點完全搵唔到fd打
係咪仲係無更新?
已棄驚
係咪仲係無更新?
已棄驚

下星期應該有更新
除非又延期
係咪仲係無更新?
已棄驚

下星期應該有更新
除非又延期

隻驚更新慢到痴線
仲要開左驚唔算好耐,痴線
係咪仲係無更新?
已棄驚

下星期應該有更新
除非又延期

隻驚更新慢到痴線

D外掛又出返晒黎
跟本冇心營運,執撚左佢啦屌佢老母

明明冇乜同類型既驚競爭,又有disney角色做強大後盾
成手好牌都可以搞到隻驚咁柒真係好勁
係咪仲係無更新?
已棄驚

下星期應該有更新
除非又延期

隻驚更新慢到痴線

D外掛又出返晒黎

唉屌 今晚好幾場都有外掛
個仆街ma66
係咪仲係無更新?
已棄驚

下星期應該有更新
除非又延期

隻驚更新慢到痴線

D外掛又出返晒黎

唉屌 今晚好幾場都有外掛
個仆街ma66

外掛狗唔悶架咩以前算多人玩就話,依家都棄得7788,仲特登掛黎做咩
終於等到隻驚聽日晏晝香港時間1230-1600更新

最後機會

最後機會

再冇料到同大家say goodbye

最後機會

聽日番黎睇睇

最後機會

聽日番黎睇睇

入唔到game~仲以為汁左粒
大家好, 新開呢個論壇AC

更新中, 更完比名你地加我

BTW 宜家真係唔覺外掛, 12 月個時初玩D 外掛就好癲下

BTW 宜家真係唔覺外掛, 12 月個時初玩D 外掛就好癲下

加我啦
豪大大
豪小小
Updated
多左幾個新場 仲多左個藍芽連機
介面順左 整體唔錯

加我啦
豪大大
豪小小

加我
運財喵BB ( 正身, 毛毛, elsa, 胡迪, 無勁UR 配件, 靠努力升)
哈囉喵 (小帳, 但都有UR 配件同白醫 , 正過正身)

頭10名應該得第4同第10唔係外掛

好多都放置play左
最近升上去既得第5名果個,呢條友99.9%係外掛

佢掛足24小時,1日內由低過我排名上到第8位(我果陣第10)
我架車食晒加速板+n2o行緊差唔多29x km果陣佢都可以從後爬我頭
同埋佢可以無限盾,見住佢有4個item打佢,頭3個當佢2個盾item+1個baymax主動技擋到
第4個明明都未拎到箱抽item佢又有盾出黎擋 唔係baymax被動,係見住有個盾圍係身果種
Between新UR招技係紅鎚同紅雷
Between新UR招技係紅鎚同紅雷

白醫神更上一層樓
大更新
新系統將車同零件,地圖分左4屬性
Speed/accelerate/power/balance
可以手動砌隊/系統幫你砌最岩用既車,入場抽場會跟據地圖既屬性自動幫你揀你果隻屬性砌好既車

即係叫你課金抽齊和屬性既車同零件
Sh左4500石終於可以用下
點解賽緊見唔到其他對手 無啦啦幫我換車開波
屌 我打左兩場,剩係得我係跑緊
其他人就好似斷晒線咁,但其實佢地係跑緊
有冇人都係咁

Between更新完之前d外掛狗又出返晒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞