[I/A] 四人連線賽車 KART BATTLE #4 人人都有毛

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
你地好犀利留到咁多石
我初初on99冇刷到就直接開波 浪費左好多石抽
但抽極都抽唔中車 直至UR卷先送第一架UR
其實好想中冰翼好L型 飄飄下
依家得9百幾粒仲要上期冇買新角

我都好想要冰翼,果陣見到佢抽車果版果架冰車就好撚想要,到抽到先知原來隻翼唔跟車

更新完睇下可唔可以入手隻特價白醫神啦
不過我已經從良玩毛毛,白醫神太狗

留左2000石又冇野抽
依家有送石既打完任就熄game

我都sh左2700石了
可唔可以換真錢俾我

你冇課點解會有咁多 我SH左咁耐都係得1400

我剩係用過200石黎升角色,390買baymax,400石抽零件,之後就一粒都冇用過 終極sh黨

活動應該全部打齊,日日online免費箱同獎盃d石應該都拎齊,簽到簿都拎齊
即係如果由我玩果日開始計既話,營運差唔多送左3700石
你地好犀利留到咁多石

我都好想要冰翼,果陣見到佢抽車果版果架冰車就好撚想要,到抽到先知原來隻翼唔跟車

竟然有人鐘意冰車
我哥有2架⋯

白醫神咁可愛你竟然捨得放棄佢
你地好犀利留到咁多石

竟然有人鐘意冰車
我哥有2架⋯

白醫神咁可愛你竟然捨得放棄佢

冰車連隻翼好靚喎,但係冇左隻翼即刻唔想要 冇左隻翼嘅話SR定HR果架聖誕車仲靚過架冰車

你阿哥就好,可以隔日揸唔同顏色

毛毛可愛啲,又有得爆人菊
更新完有新野feel到你有誠意就係咁意課多次月卡

又要屌又要玩

又要屌又要玩

冇錯 幾日前月票夠期都冇動力續
睇一陣會唔會俾到啲刺激
有更新!!

又要屌又要玩

睇一陣會唔會俾到啲刺激

30幾蚊600石其實真係抵,問題係佢長期唔更新姐
宣傳又冇,浪費左隻好game

又要屌又要玩

睇一陣會唔會俾到啲刺激

30幾蚊600石其實真係抵,問題係佢長期唔更新姐
宣傳又冇,浪費左隻好game

有外掛就乜驚都死啦 仲要全部上哂榜
同埋佢搞咁耐都唔出下其他模式,真係會玩到悶

之前有巴打講話限SR/HR既比賽其實都幾過癮
或者出下d類似組隊合作打boss既模式都得呀

成日同人鬥好傷和氣
同埋佢搞咁耐都唔出下其他模式,真係會玩到悶

之前有巴打講話限SR/HR既比賽其實都幾過癮
或者出下d類似組隊合作打boss既模式都得呀

成日同人鬥好傷和氣

講真想隻驚想搞大野玩
無限道具場零道具場 全部普通車普通角技術場
係隻驚唔搞
今日1點-3點有維護,之後有更新

幾時先入得番

幾時先入得番

入到喎 但乜新嘢都冇既
唉 又送石 咁撚多石擺係度托咩

幾時先入得番

入到喎 但乜新嘢都冇既

一D 折扣都冇

果30粒石係咪亂玩四場就有? 唔識日文
定期維護黎架??無新野
定期維護黎架??無新野

冇新嘢 好失望

果30粒石係咪亂玩四場就有? 唔識日文

求答
定期維護黎架??無新野

冇新嘢 好失望

屌 已經幾個禮拜冇更新
想問下, 首抽
4星 SR
漢堡包
可唔可以開始?

良心建議抽到UR先開
一架車可以用一世

不過4星SR都開得,早玩早享受,反正頭1個月都會送2張UR券

終於抽到呢部
請問架車勁唔勁,一話普通
仲有招技係咩?
同埋應該儲石買邊個角色,越貴越勁?
麻煩晒新手多嘢問

架車技能一般 勝在夠平均
角色標準答案係白醫神 即係白色肥嘟嘟個隻
主動開盾 被動68%無敵神一般既存在
定期維護黎架??無新野

冇新嘢 好失望

屌 已經幾個禮拜冇更新

仆街間野揸流攤

良心建議抽到UR先開
一架車可以用一世

不過4星SR都開得,早玩早享受,反正頭1個月都會送2張UR券

終於抽到呢部
請問架車勁唔勁,一話普通
仲有招技係咩?
同埋應該儲石買邊個角色,越貴越勁?
麻煩晒新手多嘢問

架車技能一般 勝在夠平均
角色標準答案係白醫神 即係白色肥嘟嘟個隻
主動開盾 被動68%無敵神一般既存在

答漏左架車招技
沖線時會加速

冇新嘢 好失望

屌 已經幾個禮拜冇更新

仆街間野揸流攤

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞