(講故)(穿越)武學大師係未來撞到一堆痴線佬 完結篇 post2

1001 回覆
83 Like 6 Dislike
推爆左1001之後突然醒起 我重未諗過個新名
反正諗唔到 繼續用鳩名 當係傳統啦

post 1
https://lihkg.com/thread/635524/page/1

講定一句先 多謝大家支持
第六章岩岩完左 第七章預計下個月同大家見面 我會加油

同埋呢
聽聞新post有個傳統 就係有post無文
所以我
打破傳統出篇文鎮樓先
頭先諗住留言 點知見到個post爆左 又以為你唔會開新post添

copy返先 :
唔洗俾壓力自己 因為平時生活已經夠大
慢慢寫 寫個自己滿意既結局出黎 免得糟蹋一路以黎鋪排既故事
加油啊豆腐巴 希望有緣可以睇到呢個故既結局 或者睇到豆腐巴之後既作品
重有講埋
多謝各位巴打上個post同我打氣

有冇辦法抽個故事寫到一段詞?什至幾段?

hi 巴打
我一放工已經見到上個post爆左 應你唔到 要係依度答你
我無諗過將個故變做詞 唔識咁做
同埋填詞我試過做一次咁大把 係幾難做 我無咁好才華
放工果時已經想開 但唔想兩手空空咁開 所以打左一篇仔先上水
多謝巴打支持
本身以為你要一個月後先開post
應該話比到一個小介紹,
有片段就可以慢慢變成oped,
詞係要慢慢執,好少一個人就搞掂
另外個故好有音感,一邊睇一邊彈oor d歌
重有呢件事兩登都未有人起頭
Post 1未追晒都留定名先 巴打啲文好好睇好犀利
lm
支持豆腐巴
正評,推
食完飯見到新po又留個名先
正評LM
留名,完全冇發覺自己霸咗1001,sorry
推下先
留名
屌你老味正呀喂
終於睇到live!!!!!!!
豆腐,你寫啲文愈嚟愈好,但係個標題就愈改愈…

P.S. 加油!希望更多人可以睇到咁好嘅故事
我都覺得好似之前上個post個棋標題仲好
推多幾次就有人會入黎睇架啦
每日一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞