一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
SK5415 歐陽國輝
收錢hea教
考之前會咒你pass唔到
有考生真係fail
會主動sell你搵佢補鐘
好耐以前報過你健,報左1x堂,派左個垃圾廢老女人黎 hea 教,淨係識食瓜子,同埋叫你左轉右,唔會教你技巧野,教左半鐘就話要回程,偷鐘偷到 之後又話1x堂唔夠,叫我買鐘,無理佢,之後淨番果幾堂直頭西臉,唔明呢間野點解仲生存到而家。
學得好 朱師傅
教又唔撚教 就係到一味屌
In 祖哥we trust
跟過另外一個師傅 No take 2 (咩名唔記得)
真心垃圾 第一堂娘親就比佢問候
又西口西面 講野又無point
我知你呃鍾都唔好講野咁無sense
反而跟祖哥真係教到你
我之前都跟過佢 最多佢都係燥底 又冇好似你地咁誇張 反而佢個partner張師傅就
下。我成班fd都係跟吳sir學喎。連埋我自己4個都一 take pass. 佢係會屌鳩人但係好有心機教喎。唔通而家做起左轉晒態度
點解可以等到三個月
我燥係佢叫我取消左個考期然後無左影
仲要之後敷衍我比個仲後過我原本個期既日子我
打親比佢都教緊車 話再打返比我 最後都無打
最燥係佢搵左個遲期仲要我自己打上報名中心
教車勁多細微位都唔會提 正係叫你去邊 方向
補左鐘先知佢hea到一個點
我肥路試就係肥係駕院入面
平時練習個個彎位都無事 佢都無提過
點知考個日就係衰左係上斜太同左邊博
Cls 我地會唔會係同一個呀sir
會屌都好啊
我個個尻咖

我估7x歲

我揸,佢就訓
訓醒問我:行完啦?
訓醒見到我錯:屌你老味

仲試過要我九龍塘揸入沙田陪佢拎嘢

成日遲到,但要我準時揸返太子俾佢下個客就梗,真係揸試場都唔知有冇半個鐘

發夢試過揸揸下叫我除學牌(因為唔入得碼頭附近),揸佢入貨櫃碼頭連過七定九個迴旋處,陪佢入非法油

到我考個日去埋旅行,搵個fd頂就算

頂,漏左
佢訓醒就打俾客傾保單(佢pt做埋車保),冇理過我
你果個真係極品
我果個都係咩細微位都唔提 淨係申手黎幫我調整個軚 搞到學完都唔係好知自己做緊咩
轉左師傅之後先知咁多野要注意 有咩要改進
無心教好心佢退休啦 唔好害人

教我果個姓馬_然
有錢就駕駛學院喇 真係當你老細咁架
雖然上理論就on99

淨係練轉右都食左2 日,好識拖慢黎教!
第一堂頭果5堂係嘅頭半個鐘係由佢揸去學車路線,但明明都係九龍塘上落車。

每論去學車路線定係揸去考車路線,佢每次都要提早半個鐘就返要返九龍塘,搭半落堂,23-24分就話上完,跟住自己就收工
同佢反映又乜都唔得,話要跟佢果套

仲有再離譜啲係每次學緊果時都會去廁所(食左5分鐘),走去入油又計落我啲鐘數到,只會準時上堂提早落堂。 口講就話補返比我,但咪又係照早落堂 真正

所以我成日都大大力啲閂佢度門/ 揸個波,然後佢就會屌我咁大力,會整壞佢架車,要我賠

跟呢個仆街師傅學揸車嘅只有9個字
駕駛膛 九龍塘上車
個仆街姓吳

隻手有紋身 , 老mk 一個,我都會尊敬咁叫佢師傅,
學得車嘅,就預咗個學生乜都唔識架啦,
識就唔駛你教啦,上親堂永遠都會話你邊度唔得邊度唔掂, 講到你冇埋信心。

又話之前D學生乜乜77有幾叻,但佢show返D往跡,好多都係要考第二次
咁個個人D能力都唔同啦,講來都無謂。

最仆街嗰樣係俾唔到時間你,要逼你閒日星期一至五請假去上堂,

大佬,你為咗星期一至五有收入,有冇諗過人地都要返工?

打工做餐死一年得嗰10 幾日假,加上我俾錢學車,我係客,係咪應該就返我呢? 我星期六日冇時間就唔好接咁多客啦,接完我俾咗成舊錢學費加租車考試費你又話冇時間。

仲有星期一至五D時間都係10幾 點11 咁樣樣,唔湯唔水咁,變咗要請成日假

屌佢老母真係好後悔俾咗萬幾蚊跟佢條撚樣學車
一日有呢班友,我一日都唔想去學車。
比成皮野人地去屌自己,不了。
政府要立法規管教車師父既牌照資格
李小朋 NA3169

全程玩電話,問佢問題又hea答

又呃鐘

跟佢肥左九龍區兩次

轉左另一個師傅 考港島

即刻合格左
係運輸署唔發多D教車牌,

先搞到班教車狗唔憂做,hea住來教
沙田駕院朱師傅 好嘢嚟
冇乜廢話,雖然好多嘢你問先會答
不過唔問佢都按返個進度講返
好似開車前望左望右啲戲嘢都係臨考先叫你熟習下
輕微失誤嗰啲會成日掛喺口邊等你記住唔好再犯
總之就學車嗰陣輕輕鬆鬆去揸,客套考試嘢到時到候先會練
之前係鏗鏘介紹跟過何活
上堂個陣佢乜都唔理淨係坐係度發呆
最撚好笑就係約佢學車地點
本身我住九龍 點知條粉腸仲好意思話係荃灣地鐵站等
我屌你老母你叫個住九龍既人去荃灣上車你冇撚野呀阿叔
最後約咗係旺角警署等
點知條仆街就遲咗成三個字
上到車乜都唔講就叫我揸去油塘
如果我冇錯處就唔駛去搵師傅執返啲細位再考過啦大佬
問佢野就好似食懞咗個腦咁
講野又陰聲細氣
最後上咗兩個鐘頂唔順打去鏗鏘轉師傅
轉咗孫X杰教我車

之後跟咗鏗鏘孫X杰學車pass咗 UL5_25
基本上次次都屌人老母
轉波個陣有碰撞車又會俾佢屌到反艇
同埋佢唔信我手車
成日話我:你手車係掂但係衰品德
每次都係油塘兜幾個圈
佢就唔俾我由油塘揸返去九龍塘
臨考之前佢睇死我會再炒
最後五個細tick pass咗
佢見我pass個陣o哂咀同唔撚係掛既感覺
走個陣仲好意思講嚴師出高徒
心諗:上堂俾你問候老母多過執啲細位
諗返轉頭個師傅係有啲仆街但都算幫到我執啲細位

利申:八月頭甩P
有好多朋友跟過呢個人
唔少人都反映呢個師傅鳩鬧 , 無教過既野會鬧點解唔識
做錯/唔識一兩下就全堂閪口閪面

次次聽親朋友話RF886都叫佢地考慮轉師傅
條友有啲同性戀 頭一堂捉住隻手教轉波 大力fing開之後啲堂就閪面 到臨考車前一日先提你唔可以交叉手轉軚
好睇都1 take pass
陳師傅 94xx xxx6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞