一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
跟過劉榮開, 冇咩品
成日唔得閒係度推 約極都話冇時間
考果日話預早比我操返兩節
自己就遲左半個鐘但又收足錢
考完又唔等我自己立即渣車走
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20180718/58458365
警打擊學神違法 揭71歲師傅無牌教車

西九龍總區交通部執行及管制組特遣隊人員聯同運輸署人員,於今日(18日)以及昨日,進行反學習駕駛違法行為行動,打擊包括非學車時間學車、在禁止學習駕駛的禁區內駕駛、學車時沒有掛學字牌、學車時沒有攜帶駕駛執照、持過期駕駛教師執照教車,及沒有遵從交通標誌等違例事項。

警員在西九龍熱門學車地點一帶,截查30架車輛,並向違規駕駛教師及學習駕駛人士,發出80張傳票及1張定額罰款通知書。當中拘捕1名71歲姓顧本地男子,涉嫌「教車時無有效駕駛教師執照」及「使用汽車進行駕駛訓練時無有效第三者保險」,以及1名28歲姓楊本地男子,涉嫌「接受駕駛訓練時無合資格的駕駛教師陪同」及「使用汽車接受駕駛訓練時無有效第三者保險」。2名被捕人士已獲准保釋候查,須於下月下旬向警方報到。
沙田
諗起都火 肥左仲要即刻叫我俾錢上重考課程
一問,希望清多多包含。
有無人跟過adrive學車?
我個新師傅就係adrive入面既方師傅
好到仆街,真心超級無敵推薦
呢件直頭係垃圾中嘅垃圾
我係佢教喎,一take pass
一定係樓主廢鳩又唔反省
因為我都有比佢鬧,但鬧完諗返自己真係有錯,會改
Btw 港島 德安 姓盧
Hea教到不得了,上堂由人揸,完全唔教
有野唔識,問完佢又講到1999
跟住可以上上下堂同我講開始教到無咩動力
我屌佢啦一個學生一堂百舊幾,月袋幾皮唔使報稅,你快撚啲收檔啦
追Po la柒頭
乜都未睇就發表偉論
多謝清
安心報啦咁我
我元朗駕院許C苦都係教我扭死軑 考官警告咗我兩次,話同學唔可以扭死軑 ,我心諗,C苦咁教我喎 但佢好人比我PASS
好撚驚呀
我覺得好合理
條on9恆出你呢個on學生
Match
你咪繼續講,反正一take pass
講到我唔pass咁
你快d介紹多d學生比吳師傅啦佢咁勁
睇下d人比咩feedback你
林永耀 9484 7786 ,我考葵盛圍,佢拖我時間上左10幾堂都係圍住九龍塘添福道行,又唔教泊位掉頭,屌佢老味。又成日亂接其他區既學生,成日話夾唔到時間,屌,原來接得太多學生做唔黎,最後求其搵個垃圾師傅 崔包鉅9378 8696 黎教。屌你,最後好撚彩轉師傅。如果唔係俾佢玩撚死。
記撚住呢條仆街陷家剷,林永耀
個仆街既網頁,小撚心
http://lcgtclub-hk.com/?page_no=2&lang=0&show_case=

俾佢玩鳩左成個月,屌你老母,永遠夾唔撚到上堂時間,咁我學條撚呀
唔明點解咁衰都可以有咁多學生
係咪個師傅負皮
唔信問下佢每個女學生 上堂時 學生兩手揸住軚
佢係可以9成時間隻手喺人地隻手上面
"guide"住人扭軚
啲學生第一個就跟佢 會以為真係要咁教
我跟過崔包鉅 屌佢老母 垃撚圾 又食鐘 又遲到 又亂屌 咪撚跟佢學
咁個學生點會識扭 抽水抽得咁明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞